Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Pareri dezvoltare blog

Afișare hibrid

Alex Ochea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    11th July 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    296
    Putere Rep
    23

Implicit Pareri dezvoltare blog

Salut baieti!
    Am nevoie de cateva sfaturi, sper sa fie printre voi oameni care sa ma ajute!

Am un blog de review pentru pastile de slabit. Vechime aproximativ un an. 46 de articole publicate (articole de calitate 300-1500 cuvinte/articol). Am publicat cam un articol pe saptamana. Ocupa pozitia a 2-a in google pentru "pastile de slabit" si alte cateva pozitii foarte bune. Vizitatori unici, cam 250-450 zilnic.

Venitul este undeva la 400-500e/luna(monetizare doar prin afiliere), din care reinvestesc foarte putin, sa zic, maxim 40e/luna in advertoriale(2-4 pe luna). Ce ati face in locul meu? Eu vad 2 variante: 1- sa il vand, dar nu da nimeni profitul pe 12 luni, 2- sa il cresc.

Din pacate, observ ca blogul nu mai creste, nr de vizitatori este constant, venitul este oarecum constant. A intrat intr-o stagnare si as vrea sa trec la un nivel superior.

1.Cum ati reinvesti din profit? Cam cat % ati reinvesti in linkbuilding si cate linkuri ati aduce lunar?

2.Oare nr mic de vizitatori e din cauza nr mic de articole publicate? E destul de putin 1/saptamana. Ati scrie zilnic in locul meu? S-ar vedea rezultate in ceea ce priveste vizitatorii? Google m-ar iubi mai mult?

Astept orice sfat ce m-ar putea ajuta, nu neaaparat legat de aceste 2 intrebari. Accept si chestii de genul: iauite-l pasta vrea consultatii gratuit
    Ultima modificare făcută de Alex Ochea; 7th July 2015 la 21:58.

PetreE este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    1st June 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    33
    Posturi
    72
    Putere Rep
    21

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Incearca sa folosesti planificatorul de cuvinte cheie de la google, astfel vei afla ce cauta utilizatorii si vei putea crea articole targetate si pe alte cuvinte cheie din aceasta nisa(bineinteles sa te si promovezi pe acele cuvinte cheie).

In concluzie promoveaza pe mai multe cuvinte cheie, cu siguranta fiind pe pozitii fruntase cu mai multe cuvinte cheie vei avea mai multe vizite.

Alex Ochea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    11th July 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    296
    Putere Rep
    23

Implicit

Il folosesc..cam pe ce cuvinte ma intereseaza, sunt in top 5 pe fiecare. Voi insista si incerc mai multa publicitate, sa vad ce iese.

PetreE este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    1st June 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    33
    Posturi
    72
    Putere Rep
    21

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Sa-ti raspund si la intrebari:
    Voi cum ati reinvesti din profi? Primul lucru mi-as lua un ip sa fie al meu(in caz ca nu ai) apoi as cumpara articole care acopera mai multe cuvinte cheie si as promova articolele nu doar indexul. Cat la % ati reinvesti? Eu la firma am un profit anual de 30% (investesc cam 20% din profit) , deci investeste cat mai mult, doar asa o sa ajungi sa castigi mai mult. Pentru nr de backlinkuri te-as sfatui sa le aduci si catre articole, nu doar catre index. Mentionez faptul ca eu spun idei generale, necunoscand websiteul tau.

Numarul articolelor te ajuta sa apari in google pe mai multe cuvinte cheie in functie de cautarile utilizatorilor, deci cu siguranta numarul articolelor publicate influenteaza numarul vizitelor. Eu personal as scrie zilnic.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pareri blog Home & Deco
    De Lupanu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 1st April 2015, 11:51
  2. Backlinkuri pentru blog pe .COM - pareri
    De andreiionut în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 24th February 2014, 08:25
  3. Ajutor, pareri blog
    De Marko08 în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 18