1 out of 1 members found this post helpful.
Incearca sa folosesti planificatorul de cuvinte cheie de la google, astfel vei afla ce cauta utilizatorii si vei putea crea articole targetate si pe alte cuvinte cheie din aceasta nisa(bineinteles sa te si promovezi pe acele cuvinte cheie).
In concluzie promoveaza pe mai multe cuvinte cheie, cu siguranta fiind pe pozitii fruntase cu mai multe cuvinte cheie vei avea mai multe vizite.
1 out of 1 members found this post helpful.
Sa-ti raspund si la intrebari:
Voi cum ati reinvesti din profi? Primul lucru mi-as lua un ip sa fie al meu(in caz ca nu ai) apoi as cumpara articole care acopera mai multe cuvinte cheie si as promova articolele nu doar indexul. Cat la % ati reinvesti? Eu la firma am un profit anual de 30% (investesc cam 20% din profit) , deci investeste cat mai mult, doar asa o sa ajungi sa castigi mai mult. Pentru nr de backlinkuri te-as sfatui sa le aduci si catre articole, nu doar catre index. Mentionez faptul ca eu spun idei generale, necunoscand websiteul tau.
Numarul articolelor te ajuta sa apari in google pe mai multe cuvinte cheie in functie de cautarile utilizatorilor, deci cu siguranta numarul articolelor publicate influenteaza numarul vizitelor. Eu personal as scrie zilnic.