Salutare,
Va puteti da cu parerea despre noul meu proiect?
Zazuppi.ro - Produse Home & Deco
Siteul este facut special pentru vanzari prin afiliere (recomandari de produse).
Astept feedback si critici din partea voastra.
Multumesc!
Salutare,
Va puteti da cu parerea despre noul meu proiect?
Zazuppi.ro - Produse Home & Deco
Siteul este facut special pentru vanzari prin afiliere (recomandari de produse).
Astept feedback si critici din partea voastra.
Multumesc!
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Parerea mea e sa schimbi numele ca e imposibil, si sa schimbi fontul ca parca vinzi limonada.
Caut cu jingle.ro.
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Sustin!
domeniu
culori
font
efect peste poza
Nu te dor ochii cand intrii pe un articol? Mobilier Living - 3 seturi de mobilier living
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Lucrurile care nu-mi plac:
1. Font
2. Culori - ma deranjeaza verdele ala deschis si mov-ul aprins.
De nume nu stiu ce sa zic. Nu stiu cat de potrivit e pentru un astfel de site insa in opinia mea merge.![]()
Culoarea verde.
Titlul articolelor ai putea sa il evidentiezi. Pune un bold si vezi cum e![]()
Subscriu si.eu. Verdele este foarte urat si deranjant. Trebuie schimbat cu negru. Movul in schimb pare ok. Articolele cam scurte,poate reusesti sa dai si alte informatii pretioase, gen livrare gratuita sau nu, e important. BAFTA!
Multumesc tuturor pentru sfaturi. Am sa încerc maine o alta culoare in locul verdelui. Fontul l-am schimbat deja.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)