Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 39

Subiect: Plugin sau Platforma de ecommerce?

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de tiberiur Vezi Post
    Eu iti recomand discutia de aici. E o discutie serioasa, wordpress + woo nu se incadreaza.
    si asta de aici de ce e neserioasa?
    ca sa nu mai spun ca datele de intrare de acolo sunt "atat de identice" cu cele de aici: solutie b2b cu masini de 100k vs magazin online b2c aflat la inceput.

tiberiur este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    34
    Posturi
    455
    Putere Rep
    32

Implicit

Pentru simplul fapt ca incercam sa comparam wordpress-ul cu solutiile profesionale de e-commerce (Magento, Presta, etc.)

Produsele de 100k nu sunt cu nimic diferite fata de produsele de 1k.
    E important sa alegi solutia potrivita inca de la inceput (perfecta oricum nu vei gasi niciodata)

Stiu proiecte ce au inceput doar ca site-uri de prezentare si s-au dezvoltat pe magento
    Proiecte care ulterior s-au transformat in magazine (viziune inca de la inceput)

Faptul ca ai un magazin mic nu inseamna ca o solutie profesionala nu se preteaza.
    Iti pot arata proiecte cu doar 6 produse
    .

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de tiberiur Vezi Post
    Stiu proiecte ce au inceput doar ca site-uri de prezentare si s-au dezvoltat pe magento
    Proiecte care ulterior s-au transformat in magazine (viziune inca de la inceput)

Faptul ca ai un magazin mic nu inseamna ca o solutie profesionala nu se preteaza.
    Iti pot arata proiecte cu doar 6 produse
    Intamplator astazi a fost o zi ciudata, au sunat 3 "copii" cu idei de magazine cu sub 10 produse

Unul dintre ei avea 3 produse I-am zis asa: cauta un baiat sa-ti puna un wp+woo si ai magazin. Nu te costa mai mult de 100 euro. Cand ai afacere de magazin, atunci vorbim, dar la 3 produse? La ce-ti trebuie tie ecommerce?

Repet, wp+woo este ok, dar daca esti la inceput si vrei magazin (nu blog) mergeti pe ecommerce. (am explicat mai devreme).

Acum ca wp a decis sa dezvolte zona asta, cine stie ce mai inoveaza. Dar vorbim peste 1-2 ani, sper ca nu 5-10 ca la magento
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

faptul ca iti cauti solutii in multe locuri (inclusiv in wordpress) nu te face nici neserios si nici ingust la viziune, ci minutios.

apoi, produsele de 100k sunt diferite de produsele de 1k cel putin prin pret, iar datele problemei difera cu mult mai mult de atat in topicul recomandat de tine fata de cel de aici.

ps. repet si iar repet: nu apar / recomand nici wordpress si nici o alta solutie punctuala fara sa cunosc ceva mai multe detalii ale cazului concret

MariusS este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    22nd February 2014
    Posturi
    75
    Putere Rep
    24

Implicit

Din punctul meu de vedere treaba e foarte simpla, te gandesti ce vrei in viitor.. ai de gand sa faci treaba serioasa sau nu? Daca da, atunci clar nu presta sau wp+woo.

Si va dau exemplu concret si simplu. Uitati-va aici ce are opencart de ex (mai ales partea de admin): http://www.opencart.com/index.php?ro.../demonstration
    Si apoi testati si un wp+woo. Sincer, diferenta e ca de la cer la pamant. Eu am facut o singura data cuiva un magazin (nu ii trebuia ca si magazin efectiv, era o licenta) si l-am facut wp+woo pt ca era cel mai simplu si chiar atunci m-am jucat cu wp+woo. Daca ar fi sa spun acum cuiva cu ce sa isi faca un magazin, in nici un caz nu i-as recomanda wp+woo. Probabil doar cum a zis Tom: il iei sa te joci cu el un pic, sa vezi ce si cum e.

Oricine care testeaza un pic wp+woo si cs-cart sau open cart nu poate recomanda wp+woo. Nu are cum. Eu unul nu as putea. Si convingeti-va singuri. Instalezi wp+woo si apoi open cart.

Si legat de cu ce sa incepi ? Pai nu cred ca vrea nimeni sa inceapa ceva in joaca... mai ales ca sa ai batai de cap mai tarziu. Cine vrea un magazin cred ca se gandeste serios la ce e mai bine si atunci trebuie doar sa te joci 1 zi cu wp+woo si cu opencart sau cs-cart si te convingi singur ce e mai bine si mai profesional. E chiar simplu, mai ales ca vezi tu cu ochii tai ce si cum.

Oricum doar pt ca wp+woo e mai ieftin decat ceva mai performant nu se merita sa te "furi si sa iti dai in cap" singur de la inceput.

In final parerea mea ? Opencart sau cs-cart cu toata increderea. La open cart e mai misto un pic pentru incepatori ca e gratis si iti cumperi extensii in timp in functie de ce ai nevoie. Poate nu ai sa dai 385$ cat e cs-cart. Si cs-cart e msto rau dar ca si free esti mai limitat decat opencart.
    Ultima modificare făcută de MariusS; 21st May 2015 la 11:32.

Tudor Daniel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de revenco_andrei Vezi Post
    recomandarea mea este sa mergi direct pe o platforma specializata ecommerce. prestashop/magento au out of the box cam toate featuresurile de care vei avea nevoie.
    cat despre woocommerce, jigoshop sau alte pluginuri... cu toate ca sunt ok, de multe ori mi s-a intamplat sa ma blochez in momentul in care aveam nevoie de anumite extensii (usor de gasit intr-o platforma dedicata de comert electronic) dar aici fie indisponibile, fie pe bani destul de multi.
    De ce fel de extensii ai avut nevoie si nu ai gasit? Incerc sa imi fac o imagine cat mai clara asupra diferentelor dintre plugin si platforma specialziata. merci

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    woocomerce daca esti obisnuit cu wp si nu ai o nisa care poate creste prea mult.

ecommerce daca nu esti obisnuit cu wp, sau consideri ca nisa sau site-ul o sa creasca in timp.
    Sunt obisnuit cu wordpress, am dat si de WP-E-Commerce (despre ei ce imi poti spune?).
    Ce sa inseamna ca va creste in timp nisa? Am vbit cu un dezvoltator pe wordpress si mi-a zis ca daca in timp voi avea peste 1000 comenzi/zi, imi recomanda o platforma de ecommerce. Tu ce parere ai?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    E vorba de costuri de transfer. N-o sa fie lejer transferul de pe woocommerce pe orice altcceva, cu tot cu produse, conturi client, istoric comenzi, strutura url, etc.

Daca stii ca peste 3 ani o sa ai un magazin mare, n-are rost sa-l incepi pe woocommerce doar ca sa ai de unde migra.
    Cred ca Costint intreba daca se poate updata ce am deja. Adica sa nu fie vorba sa ma transfer, ci pur si simplu, woocommerce sau wp-e-commerce sa imi customizeze pluginul astfel incat sa suporte mai multe produse, mai multe comenzi, etc.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Tudor Daniel Vezi Post
    Cred ca Costint intreba daca se poate updata ce am deja. Adica sa nu fie vorba sa ma transfer, ci pur si simplu, woocommerce sau wp-e-commerce sa imi customizeze pluginul astfel incat sa suporte mai multe produse, mai multe comenzi, etc.
    Ideea e ca daca ajungi la alea 1000 de comenzi precizate mai devreme nu are rost sa incepi cu woocommerce, incepe direct pe cs-cart sau alta platforma de shopping.

Daca ai un magazin cu cateva sute de produse, si cateva (zeci) de comenzi pe zi, poti folosi lejer woocommerce.

De ce nu e bine sa incepi pe woo si sa migrezi? Pentru ca-ti trebuie programator bun sa transfere woo cu tot cu produse, structura url, baza de date clienti, parole, etc...
    Retired

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

De ce fel de extensii ai avut nevoie si nu ai gasit? Incerc sa imi fac o imagine cat mai clara asupra diferentelor dintre plugin si platforma specialziata. merci
    Intrebarea nu are sens. Daca ai nevoie de plugins, inseamna ca ai inceput cu stangul. Poti incepe cu o platforma ecommerce free, unde nu ai nevoie de plugins ca sa rulezi un shop de inceput.

Sunt obisnuit cu wordpress, am dat si de WP-E-Commerce (despre ei ce imi poti spune?).
    Ce sa inseamna ca va creste in timp nisa? Am vbit cu un dezvoltator pe wordpress si mi-a zis ca daca in timp voi avea peste 1000 comenzi/zi, imi recomanda o platforma de ecommerce. Tu ce parere ai?
    Nu stiu, nu fac magazine pe hibride. Eu doar le mut in cazul de fata de pe wp pe cs-cart. Nu trebuie sa ai 1000 de comenzi pe zi, trebuie sa ai 100 si deja e vremea sa te muti.

Multi omit un aspect important = traficul. Traficul cere resurse, resursele cer dedicat, dedicatul costa. Wp crapa, magento crapa, .... ajungeti la dedicat mai devreme decat va asteptati = mii de euro anual

Eu va recomand sa-l rugati pe Kidu sa va faca o comparatie, are o afacere buna, are functionalitati, are trafic, are comenzi, are tot ce-i trebuie sa poata compara wp cu cs-cart de ex. (cs-cart care este in top 3 platforme ecommerce)

A avut wp, acum are cs-cart, va poate spune exact la ce sa va asteptati.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pentru eCommerce
    De Baxi în forumul Noutati de la Google (Stiri)
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 30th October 2014, 09:17
  2. Platforma eCommerce .NET
    De ValentinMilea în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Ultimul Post: 20th January 2014, 10:00
  3. Plugin Produse Afiliere pentru orice platforma
    De MaXz în forumul WordPress
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 1st September 2013, 23:51
  4. Dilema - mag. online de pe o platforma la cheie "inchiriata" la wordpress ecommerce
    De Dragos Bunea în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 10th March 2012, 22:27
  5. domeniu ecommerce.ro
    De daniweb în forumul Domenii
    Ultimul Post: 6th September 2011, 08:44

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente