5 out of 5 members found this post helpful.
Domeniu FREE, luati cat e cald.
Salut, nu am posibilitatea(acces) de a posta in zona care trebuie si m-am gandit sa postez aici si un moderator sa mute topicul unde trebuie, daca doreste.
Am dat peste o oferta de domenii .party, totul FREE.
Site-ul: Register Party
Cupon : HappyHour
Dovada:

Spor la inregistrat!
1 out of 1 members found this post helpful.
Mircea, domeniul .party dupa cum se si vede, nu este unul pentru orice tip de activitate, ci doar pentru radio/concerte/studio-uri..totul legat de muzica.
Eu am incercat sa ajut intr-un fel pe iubitorii de muzica/radio, pur si simplu daca nici FREE nu le luati, eu nu am ce sa mai zic.
Asta este viata printre romani, intotdeauna exista suspiciuni, cum o dai, cum o sucesti, pe roman nu-l multumesti
Daca citeai un pic mai cu atentie ce m-am strofocat eu sa explic d-le Mircea nu mai veneai cu calcule aici.
Ma repet, timp de 1 AN de zile DOMENIUL il ai fara a plati nimic, poti sa-ti iei CODUL EPP si dupa cateva luni poti sa-l transferi.
Este greu?
Nu trebuie sa tipi si nu se vede ca e un domeniu pentru posturi de radio si cantareti (cel putin nu din posturile tale), pe care tii le mai expun odata daca numai stii ce ai scris:
Salut, nu am posibilitatea(acces) de a posta in zona care trebuie si m-am gandit sa postez aici si un moderator sa mute topicul unde trebuie, daca doreste.
Am dat peste o oferta de domenii .party, totul FREE.
Site-ul: Register Party
Cupon : HappyHour
Cosmin, ai inteles gresit.
Tu iti inregistrezi un domeniu, poti sa-l tii timp de 1 an aproape si cand vine perioada de reinnoire, poti sa-l transferi, eu spre exemplu mi-am luat masuri si mi-am luat codul EPP al domeniului.
Ce naiba te invat eu cum poti sa te "fofilezi" la chestii dastea? Eu am facut de multe ori la 1and1 chestia asta, am luat domeniu cu 1$, mi-am luat EPP-ul si dupa aproape 1 an cand mi-a venit factura de reinnoire, l-am transferat pe contul meu de reseller domenii cu 7 euro si fara a da 17 $ prelungirea lui la ei.
Pur si simplu iei domeniul si 1 an de zile nu ai treaba, nu platesti nimic.
LE: Si scuza-ma ca indraznesc sa te intreb, dar unde ai vazut ca e doar pentru cluburi si petreceri? Adica daca eu vreau jocuri.party cine ma opreste? Iti verifica site-ul si ti-l inchide dupa ce-l dezvolti? Incearca sa-mi raspunzi fara sa tipi la mine ca ma sperii usor
LE2: Si colac peste pupaza, unde ti-l transferi peste 1 an? Ca peste tot e scump in draci.
proiectaa.png

Postat în original de
Ale
Mircea, domeniul
.party dupa cum se si vede,
nu este unul pentru orice tip de activitate, ci doar pentru radio/concerte/studio-uri..totul legat de muzica.
Eu am incercat sa ajut intr-un fel pe iubitorii de muzica/radio, pur si simplu daca nici FREE nu le luati, eu nu am ce sa mai zic.
Asta este viata printre romani, intotdeauna exista suspiciuni,
cum o dai, cum o sucesti, pe roman nu-l multumesti
Daca citeai un pic mai cu atentie ce m-am strofocat eu sa explic d-le Mircea nu mai veneai cu calcule aici.
Ma repet, timp de 1 AN de zile DOMENIUL il ai fara a plati nimic, poti sa-ti iei CODUL EPP si dupa cateva luni poti sa-l transferi.
Este greu?

Ultima modificare făcută de MirceaG; 7th May 2015 la 16:42.
Nici daca tipati nu va aude nimeni. Se poate deduce o stare de tensiune din modul cum formulati propozitiile.
Va puteti concentra pe o singura idee care intereseaza in momentul asta: e sau nu ieftin pe termen lung !?
Oportunitatea unui astfel de domeniu ne-o apreciem fiecare.
De exemplu, pe mine ma intereseaza vreo 10 domenii dintr-astea pe care sa le iau gratis si peste 10 luni se le transfer altundeva unde sa platesc reinoirea lor la un pret cel mult echivalent cu un .com sau .net . Pot face asta !? Unde !? In Romania pot !?