Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: Domeniu FREE, luati cat e cald.

Alex Florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Italy
    Vârstă
    39
    Posturi
    131
    Putere Rep
    28

5 out of 5 members found this post helpful.

Thumbs up Domeniu FREE, luati cat e cald.

Salut, nu am posibilitatea(acces) de a posta in zona care trebuie si m-am gandit sa postez aici si un moderator sa mute topicul unde trebuie, daca doreste.

Am dat peste o oferta de domenii .party, totul FREE.
    Site-ul: Register Party
    Cupon : HappyHour

Dovada:

Spor la inregistrat!

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    332
    Putere Rep
    28

Implicit

Ms, dar cat costa prelungirea , ca sa completam tabloul ?

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Italy
    Vârstă
    39
    Posturi
    131
    Putere Rep
    28

Implicit

Scuze trebuia sa pun si detaliu asta..

Reinnoire: Total Cost - GBP 17.56

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    332
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Ale Vezi Post
    Scuze trebuia sa pun si detaliu asta..

Reinnoire: Total Cost - GBP 17.56
    Nu trebuia sa il pui neaparat insa daca imi iau un domeniu sasa.party, fara cupon platesc 0,32 de lire si mi se spune ca fac o economie de 98,18 % (alte informatii nu am gasit). Asta inseamna ca pe viitor ar trebuie sa platesc anual o taxa echivalenta cu cea pentru un domeniu .ro pe viata (pe care o platesc o singura data la ROTLD). Daca am inteles gresit, imi cer scuze. Eu nu am gasit taxa aia de 17,56 GBP .

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Italy
    Vârstă
    39
    Posturi
    131
    Putere Rep
    28

Implicit

Cosmin, ai inteles gresit.
    Tu iti inregistrezi un domeniu, poti sa-l tii timp de 1 an aproape si cand vine perioada de reinnoire, poti sa-l transferi, eu spre exemplu mi-am luat masuri si mi-am luat codul EPP al domeniului.
    Ce naiba te invat eu cum poti sa te "fofilezi" la chestii dastea? Eu am facut de multe ori la 1and1 chestia asta, am luat domeniu cu 1$, mi-am luat EPP-ul si dupa aproape 1 an cand mi-a venit factura de reinnoire, l-am transferat pe contul meu de reseller domenii cu 7 euro si fara a da 17 $ prelungirea lui la ei.
    Pur si simplu iei domeniul si 1 an de zile nu ai treaba, nu platesti nimic.

Pas 1

Pas 2

Sper ca ai inteles acum.

MirceaG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    11th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    290
    Putere Rep
    27

Implicit

Pe termen scurt oferta e buna, dar proiectele pe termen scurt au castiguri spre 0. Daca vrei sa faci un proiect pe termen lung, stim foarte bine ca in prima parte a lui (poate chiar primul an) el nu-ti va aduce un profit si atunci daca iti calculezi un domeniu .ro sau .com / an, in 2 ani platesti mai mult pentru un .party decat pe un .ro

Diferenta dintre tld-uri nu cred ca mai trebuie explicata.

Totusi sunt foarte utile pentru cei care acum vor sa-si faca pentru prima data un site, astfel ca au posibilitatea sa testeze. So newbieesss, jump on it )

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Italy
    Vârstă
    39
    Posturi
    131
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Mircea, domeniul .party dupa cum se si vede, nu este unul pentru orice tip de activitate, ci doar pentru radio/concerte/studio-uri..totul legat de muzica.
    Eu am incercat sa ajut intr-un fel pe iubitorii de muzica/radio, pur si simplu daca nici FREE nu le luati, eu nu am ce sa mai zic.
    Asta este viata printre romani, intotdeauna exista suspiciuni, cum o dai, cum o sucesti, pe roman nu-l multumesti
    Daca citeai un pic mai cu atentie ce m-am strofocat eu sa explic d-le Mircea nu mai veneai cu calcule aici.

Ma repet, timp de 1 AN de zile DOMENIUL il ai fara a plati nimic, poti sa-ti iei CODUL EPP si dupa cateva luni poti sa-l transferi.
    Este greu?

MirceaG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    11th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    290
    Putere Rep
    27

Implicit

Nu trebuie sa tipi si nu se vede ca e un domeniu pentru posturi de radio si cantareti (cel putin nu din posturile tale), pe care tii le mai expun odata daca numai stii ce ai scris:

Salut, nu am posibilitatea(acces) de a posta in zona care trebuie si m-am gandit sa postez aici si un moderator sa mute topicul unde trebuie, daca doreste.

Am dat peste o oferta de domenii .party, totul FREE.
    Site-ul: Register Party
    Cupon : HappyHour

Cosmin, ai inteles gresit.
    Tu iti inregistrezi un domeniu, poti sa-l tii timp de 1 an aproape si cand vine perioada de reinnoire, poti sa-l transferi, eu spre exemplu mi-am luat masuri si mi-am luat codul EPP al domeniului.
    Ce naiba te invat eu cum poti sa te "fofilezi" la chestii dastea? Eu am facut de multe ori la 1and1 chestia asta, am luat domeniu cu 1$, mi-am luat EPP-ul si dupa aproape 1 an cand mi-a venit factura de reinnoire, l-am transferat pe contul meu de reseller domenii cu 7 euro si fara a da 17 $ prelungirea lui la ei.
    Pur si simplu iei domeniul si 1 an de zile nu ai treaba, nu platesti nimic.

LE: Si scuza-ma ca indraznesc sa te intreb, dar unde ai vazut ca e doar pentru cluburi si petreceri? Adica daca eu vreau jocuri.party cine ma opreste? Iti verifica site-ul si ti-l inchide dupa ce-l dezvolti? Incearca sa-mi raspunzi fara sa tipi la mine ca ma sperii usor

LE2: Si colac peste pupaza, unde ti-l transferi peste 1 an? Ca peste tot e scump in draci.

proiectaa.png

Citat Postat în original de Ale Vezi Post
    Mircea, domeniul .party dupa cum se si vede, nu este unul pentru orice tip de activitate, ci doar pentru radio/concerte/studio-uri..totul legat de muzica.
    Eu am incercat sa ajut intr-un fel pe iubitorii de muzica/radio, pur si simplu daca nici FREE nu le luati, eu nu am ce sa mai zic.
    Asta este viata printre romani, intotdeauna exista suspiciuni, cum o dai, cum o sucesti, pe roman nu-l multumesti
    Daca citeai un pic mai cu atentie ce m-am strofocat eu sa explic d-le Mircea nu mai veneai cu calcule aici.

Ma repet, timp de 1 AN de zile DOMENIUL il ai fara a plati nimic, poti sa-ti iei CODUL EPP si dupa cateva luni poti sa-l transferi.
    Este greu?
    Ultima modificare făcută de MirceaG; 7th May 2015 la 16:42.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Italy
    Vârstă
    39
    Posturi
    131
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de MirceaG
    LE: Si scuza-ma ca indraznesc sa te intreb, dar unde ai vazut ca e doar pentru cluburi si petreceri? Adica daca eu vreau jocuri.party cine ma opreste? Iti verifica site-ul si ti-l inchide dupa ce-l dezvolti? Incearca sa-mi raspunzi fara sa tipi la mine ca ma sperii usor
    Corect, poti sa iti inregistrezi pe orice nisa doresti, nu te tine nimeni.. eu spuneam acolo ca este 'recomandat' atat tot...fiecare poate sa-si inregistreze ce nume vrea... ex: merge si: lapescuitfacem.party sau crescatorpasari.party , nu?
    Si sa sti ca ca nu am tipat, nu stiu unde ai vazut tu ca am tipat... ba chiar am scris cele mai sus, cu zambetul pe buze, fara gluma
    Te-ai suparat pe mine?

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    332
    Putere Rep
    28

Implicit

Nici daca tipati nu va aude nimeni. Se poate deduce o stare de tensiune din modul cum formulati propozitiile.

Va puteti concentra pe o singura idee care intereseaza in momentul asta: e sau nu ieftin pe termen lung !?
    Oportunitatea unui astfel de domeniu ne-o apreciem fiecare.

De exemplu, pe mine ma intereseaza vreo 10 domenii dintr-astea pe care sa le iau gratis si peste 10 luni se le transfer altundeva unde sa platesc reinoirea lor la un pret cel mult echivalent cu un .com sau .net . Pot face asta !? Unde !? In Romania pot !?

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Free HeatMap
    De turbo în forumul Utile
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 30th June 2011, 14:26
  2. NU va luati telefoane facute in china
    De Mihai Gianu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 34
    Ultimul Post: 11th September 2009, 15:36
  3. Free Web Hosting
    De loredan în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th October 2007, 18:31
  4. Si cu banii luati si fara produs primit !!!
    De tataraseni în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 29th August 2007, 23:01
  5. Web CEO Free edition
    De Toto în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 20th November 2005, 13:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii