Rezultate 1 la 10 din 31

Subiect: Domeniu inchis datorita consumului prea mare

Afișare hibrid

SeoMox este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th October 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    405
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de EHR Vezi Post
    Nope; mxhost (Domeniu inchis datorita consumului prea mare).
    Eu am preferat doar sa citesc, fara sa imi dau cu parerea desi ... e greu sa ma abtin pe zona asta. 9.27Gb transfer in 22 zile este foarte low iar cei 500mbps mi se par putin cam bizari insa nu este imposibil iar gandul ma duce la bad coding sau nulled shit care in mod intentionat are ceva injectat si care rontaie in background. Fiind vorba de hdd IO, cred ca este un script care a intrat intr-un loop si face logs intr-una, pack/unpack sau ceva care solicita HDD si nu scoate informatia de pe server (s-ar regasi in trafic). Daca stau si ma gandesc, poate fi vorba si de resize pics/(re)generate thumbnails care, la fel de bine, poate stresa HDD. Un plugin de cache prost facut sau configurat ? Exista si varianta asta...
    Nu vazusem ca era vorba de mxhost, eu am avut aceeasi problema la xservers si mi-am mutat tot de la ei, pana la urma era o problema de securitate din partea lor si nu au putut sa vina decat cu o sugestie de instalare a unui plugin de securitate. Oricum nu mi se pare normal sa inchida un domeniu imediat ce a depasit resursele alocate...
    Servicii de Promovare Online si Marketing.

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    49
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de SeoMox Vezi Post
    [...] Oricum nu mi se pare normal sa inchida un domeniu imediat ce a depasit resursele alocate...
    Mie da, (in cazul de fata) atata vreme cat afecteaza restul lumii; clienti care nu au problema asta si care nu isi pot rula site-urile corect pentru ca cineva freaca HDD si genereaza load. Cel mai urat posibil (%wa). Daca era load de la CPU, nu se simtea prea rau dar fiind vorba de HDD, tot sistemul este ingreunat si paginile se incarca greu de tot.
    Da, stiu ca nu suna frumos "Mie da" dar oricine ar face acelasi lucru daca se gandeste la clienti.
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

SeoMox este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th October 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    405
    Putere Rep
    28

Implicit

Mie da, (in cazul de fata) atata vreme cat afecteaza restul lumii; clienti care nu au problema asta si care nu isi pot rula site-urile corect pentru ca cineva freaca HDD si genereaza load. Cel mai urat posibil (%wa). Daca era load de la CPU, nu se simtea prea rau dar fiind vorba de HDD, tot sistemul este ingreunat si paginile se incarca greu de tot.
    Da, stiu ca nu suna frumos "Mie da" dar oricine ar face acelasi lucru daca se gandeste la clienti.
    Bine, tie ti se pare normal ca lucrezi in domeniu', dar clientul nu cred ca are notiuni de load CPU sau HDD, stie ca banda lui era X, a depasit cu X + 10 si acum nu mai ii functioneaa site-ul.
    Servicii de Promovare Online si Marketing.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Mie nu. Daca mie imi inchizi un cont pentru ca iti consum prea multe resurse fara sa ma anunti a 2a zi imi mut siteul la o firma destul de flexibila astfel incat in astfel de situatii sa aloce resurse suplimentare pana vedem impreuna de ce este nevoie si facem upgrade.

Ca tot oferi servicii de webhosting ia in considerare ca un pachet de gazduire mediu costa cat? 10 euro pe luna? Ceva mai bun costa 20? 30? Unii au siteuri care produc banii aia intr-o singura zi. Probabil nu le gazduiesc la tine, dar asa ca idee ca tot ti se pare normal

Si nu, nu oricine ar face acest lucru. Avem pe forum un coleg care ofera servicii de gazduire si i s-a parut mai normal sa ma ajute sa rezolv problema decat sa-mi inchida contul.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 20th June 2013, 22:42
  2. Sunt in sandbox sau e prea mare concurenta?
    De diasomie în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 1st June 2012, 01:06
  3. AdSense - CTR prea mare?
    De valentino în forumul Adsense
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 23rd May 2012, 10:09
  4. Domeniu din prea multe cuvinte
    De Costin în forumul Domenii web
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 28th February 2009, 14:46
  5. CTR prea mare
    De leandrud în forumul Adsense