Citat Postat în original de EHR Vezi Post
Mie da, (in cazul de fata) atata vreme cat afecteaza restul lumii; clienti care nu au problema asta si care nu isi pot rula site-urile corect pentru ca cineva freaca HDD si genereaza load. Cel mai urat posibil (%wa). Daca era load de la CPU, nu se simtea prea rau dar fiind vorba de HDD, tot sistemul este ingreunat si paginile se incarca greu de tot.
Da, stiu ca nu suna frumos "Mie da" dar oricine ar face acelasi lucru daca se gandeste la clienti.

Mie nu. Daca mie imi inchizi un cont pentru ca iti consum prea multe resurse fara sa ma anunti a 2a zi imi mut siteul la o firma destul de flexibila astfel incat in astfel de situatii sa aloce resurse suplimentare pana vedem impreuna de ce este nevoie si facem upgrade.

Ca tot oferi servicii de webhosting ia in considerare ca un pachet de gazduire mediu costa cat? 10 euro pe luna? Ceva mai bun costa 20? 30? Unii au siteuri care produc banii aia intr-o singura zi. Probabil nu le gazduiesc la tine, dar asa ca idee ca tot ti se pare normal

Si nu, nu oricine ar face acest lucru. Avem pe forum un coleg care ofera servicii de gazduire si i s-a parut mai normal sa ma ajute sa rezolv problema decat sa-mi inchida contul.