"Buna ziua ,
In cursul zilelor trecute contul dvs Pachet Personal Linux - site.com a generat un consum foarte mare pe unul din servere , crezand ca poate fi o problema de incompatibilitate contul dvs a fost mutat pe un alt server insa se pare ca genereaza acelasi tip de consum in special pe partea de disk .
Una din din variante ar fi gazduire pe un VDS cu SSD , insa si aici trebuie vazut de unde genereati acest consum si rezolvat pentru ca sar putea bloca si acest server privat.
Un pachet recomandat ar fi pachetul Pachet VDS-SSD 2 cu Panou Webuzo"

Aceasta este lamurirea pe care mi-au dat-o cei de la firma de web-host dupa ce m-am trezit cu domeniu inchis ca orice om normal le-am trimis ticket dar acesta este raspunsul ... am 3 domenii toate 3 au platforma wordpress ... toate 3 au aceleasi pluginuri dar continuturi diferite ... bineinteles si o cautare in google diferita . Domeniile sunt de la firme diferite dar web-hostul este de la firma respectiva pentru toate 3 domeniile ... nu inteleg partea cu consumul prea mare pe disc , mi-au spus ca in decursul zilelor trecute a ajuns la 500 Mb/s cum se poate acest lucru si care ar fi rezolvarea aveti vre-o idee ? am scanat fisierele si nu a aparut nici un fel de problema !