Cel mai bine ai spune aici și despre ce site e vorba.
Si eu cum vrei sa inteleg? Ei zic ca tu consumi resurse multe, fie ca e banda, ram sau procesor. Ceva nu e ok la tine pe site, iar tu vrei ca noi sa stim ce probleme ai, fara sa stim site-ul si fara sa avem acces la date?
Ce parere ai de site-ul meu, arata bine? Cum sa fac sa cresc conversia la 18%?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Am fost intr-o situatie asemanatoare acum cativa ani cand ma jucam cu niste iframe-uri si niste magarii de genul, sa aduc trafic de pe alte siteuri, sau invers, sa trimit de pe al meu. In aceeasi perioada aveam pe site si un script de autolike pentru pagini facebook.
Verifica atent sa nu ai astfel de lucruri murdare.
Nu am pe site asemenea "magari" singurul script mai dubios de la wordpress este jatpack dar nu cred ca afecteaza cu nimic ... singurele chestii dubioase sunt ca am 88 mb log-uri si cam 9.27 gb transfer in 22 de zile dar asta nu stiu de la ce ... incerc cu un amic sa aflu rezolvarea ...
Da asta stiu ... dar rezolvarea inca nu am gasiit-o ...
Nu cred ca se pune problema sa nu poti obtine un backup.
Problema e ca la tine nu au spus ca este vorba de banda consumata ci de disk. Adica cei 500 Mb/s nu sunt trafic ci citiri/scrieri pe disk din cate inteleg.
9.27 gb transfer la un site care nu gazduieste nimic, e cam mult. Deci ceva tot e acolo, nu neaparat pus de tine...
Poate va fi suficient sa faci curatenie. Adica din ce ai acum pe server sa pastrezi doar baza de date, fisierul wp-config si imaginile (dar numai imaginile) din folderul uploads...
Servicii de Promovare Online si Marketing.
Nope; mxhost (Domeniu inchis datorita consumului prea mare).
Eu am preferat doar sa citesc, fara sa imi dau cu parerea desi ... e greu sa ma abtin pe zona asta. 9.27Gb transfer in 22 zile este foarte low iar cei 500mbps mi se par putin cam bizari insa nu este imposibil iar gandul ma duce la bad coding sau nulled shit care in mod intentionat are ceva injectat si care rontaie in background. Fiind vorba de hdd IO, cred ca este un script care a intrat intr-un loop si face logs intr-una, pack/unpack sau ceva care solicita HDD si nu scoate informatia de pe server (s-ar regasi in trafic). Daca stau si ma gandesc, poate fi vorba si de resize pics/(re)generate thumbnails care, la fel de bine, poate stresa HDD. Un plugin de cache prost facut sau configurat ? Exista si varianta asta...
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Nu vazusem ca era vorba de mxhost, eu am avut aceeasi problema la xservers si mi-am mutat tot de la ei, pana la urma era o problema de securitate din partea lor si nu au putut sa vina decat cu o sugestie de instalare a unui plugin de securitate. Oricum nu mi se pare normal sa inchida un domeniu imediat ce a depasit resursele alocate...
Servicii de Promovare Online si Marketing.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)