Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 31

Subiect: Domeniu inchis datorita consumului prea mare

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    24

Implicit

Cel mai bine ai spune aici și despre ce site e vorba.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de cosmin931 Vezi Post
    Inafara faptului ca am 1000 vizitatori + pe zi , pe respectivul site nu inteleg ce banda sa consume si ce resurse cand eu scriu un articol cu fix 5-6 poze dupa care pun linku de download de pe alte siteuri atat !
    Si eu cum vrei sa inteleg? Ei zic ca tu consumi resurse multe, fie ca e banda, ram sau procesor. Ceva nu e ok la tine pe site, iar tu vrei ca noi sa stim ce probleme ai, fara sa stim site-ul si fara sa avem acces la date?

Ce parere ai de site-ul meu, arata bine? Cum sa fac sa cresc conversia la 18%?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Am fost intr-o situatie asemanatoare acum cativa ani cand ma jucam cu niste iframe-uri si niste magarii de genul, sa aduc trafic de pe alte siteuri, sau invers, sa trimit de pe al meu. In aceeasi perioada aveam pe site si un script de autolike pentru pagini facebook.

Verifica atent sa nu ai astfel de lucruri murdare.

cosmin931 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    13th February 2015
    Vârstă
    32
    Posturi
    36
    Putere Rep
    21

Implicit

Nu am pe site asemenea "magari" singurul script mai dubios de la wordpress este jatpack dar nu cred ca afecteaza cu nimic ... singurele chestii dubioase sunt ca am 88 mb log-uri si cam 9.27 gb transfer in 22 de zile dar asta nu stiu de la ce ... incerc cu un amic sa aflu rezolvarea ...

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Nu am pe site asemenea "magari" singurul script mai dubios de la wordpress este jatpack dar nu cred ca afecteaza cu nimic ... singurele chestii dubioase sunt ca am 88 mb log-uri si cam 9.27 gb transfer in 22 de zile dar asta nu stiu de la ce ... incerc cu un amic sa aflu rezolvarea ...
    Pe-aici pe undeva e problema, consumi prea multa banda.
    Retired

cosmin931 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    13th February 2015
    Vârstă
    32
    Posturi
    36
    Putere Rep
    21

Implicit

Da asta stiu ... dar rezolvarea inca nu am gasiit-o ...

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Nu pot face nici macar backup ... pentru ca este inchis webhostul
    Nu cred ca se pune problema sa nu poti obtine un backup.
    Problema e ca la tine nu au spus ca este vorba de banda consumata ci de disk. Adica cei 500 Mb/s nu sunt trafic ci citiri/scrieri pe disk din cate inteleg.
    9.27 gb transfer la un site care nu gazduieste nimic, e cam mult. Deci ceva tot e acolo, nu neaparat pus de tine...
    Poate va fi suficient sa faci curatenie. Adica din ce ai acum pe server sa pastrezi doar baza de date, fisierul wp-config si imaginile (dar numai imaginile) din folderul uploads...

SeoMox este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th October 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    405
    Putere Rep
    28

Implicit

"Buna ziua ,
    In cursul zilelor trecute contul dvs Pachet Personal Linux - site.com a generat un consum foarte mare pe unul din servere , crezand ca poate fi o problema de incompatibilitate contul dvs a fost mutat pe un alt server insa se pare ca genereaza acelasi tip de consum in special pe partea de disk .
    Una din din variante ar fi gazduire pe un VDS cu SSD , insa si aici trebuie vazut de unde genereati acest consum si rezolvat pentru ca sar putea bloca si acest server privat.
    Un pachet recomandat ar fi pachetul Pachet VDS-SSD 2 cu Panou Webuzo"

Aceasta este lamurirea pe care mi-au dat-o cei de la firma de web-host dupa ce m-am trezit cu domeniu inchis ca orice om normal le-am trimis ticket dar acesta este raspunsul ... am 3 domenii toate 3 au platforma wordpress ... toate 3 au aceleasi pluginuri dar continuturi diferite ... bineinteles si o cautare in google diferita . Domeniile sunt de la firme diferite dar web-hostul este de la firma respectiva pentru toate 3 domeniile ... nu inteleg partea cu consumul prea mare pe disc , mi-au spus ca in decursul zilelor trecute a ajuns la 500 Mb/s cum se poate acest lucru si care ar fi rezolvarea aveti vre-o idee ? am scanat fisierele si nu a aparut nici un fel de problema !
    E cumva vorba de xServers?
    Servicii de Promovare Online si Marketing.

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    49
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de SeoMox Vezi Post
    E cumva vorba de xServers?
    Nope; mxhost (Domeniu inchis datorita consumului prea mare).
    Eu am preferat doar sa citesc, fara sa imi dau cu parerea desi ... e greu sa ma abtin pe zona asta. 9.27Gb transfer in 22 zile este foarte low iar cei 500mbps mi se par putin cam bizari insa nu este imposibil iar gandul ma duce la bad coding sau nulled shit care in mod intentionat are ceva injectat si care rontaie in background. Fiind vorba de hdd IO, cred ca este un script care a intrat intr-un loop si face logs intr-una, pack/unpack sau ceva care solicita HDD si nu scoate informatia de pe server (s-ar regasi in trafic). Daca stau si ma gandesc, poate fi vorba si de resize pics/(re)generate thumbnails care, la fel de bine, poate stresa HDD. Un plugin de cache prost facut sau configurat ? Exista si varianta asta...
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

SeoMox este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th October 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    405
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de EHR Vezi Post
    Nope; mxhost (Domeniu inchis datorita consumului prea mare).
    Eu am preferat doar sa citesc, fara sa imi dau cu parerea desi ... e greu sa ma abtin pe zona asta. 9.27Gb transfer in 22 zile este foarte low iar cei 500mbps mi se par putin cam bizari insa nu este imposibil iar gandul ma duce la bad coding sau nulled shit care in mod intentionat are ceva injectat si care rontaie in background. Fiind vorba de hdd IO, cred ca este un script care a intrat intr-un loop si face logs intr-una, pack/unpack sau ceva care solicita HDD si nu scoate informatia de pe server (s-ar regasi in trafic). Daca stau si ma gandesc, poate fi vorba si de resize pics/(re)generate thumbnails care, la fel de bine, poate stresa HDD. Un plugin de cache prost facut sau configurat ? Exista si varianta asta...
    Nu vazusem ca era vorba de mxhost, eu am avut aceeasi problema la xservers si mi-am mutat tot de la ei, pana la urma era o problema de securitate din partea lor si nu au putut sa vina decat cu o sugestie de instalare a unui plugin de securitate. Oricum nu mi se pare normal sa inchida un domeniu imediat ce a depasit resursele alocate...
    Servicii de Promovare Online si Marketing.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 20th June 2013, 22:42
  2. Sunt in sandbox sau e prea mare concurenta?
    De diasomie în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 1st June 2012, 01:06
  3. AdSense - CTR prea mare?
    De valentino în forumul Adsense
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 23rd May 2012, 10:09
  4. Domeniu din prea multe cuvinte
    De Costin în forumul Domenii web
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 28th February 2009, 14:46
  5. CTR prea mare
    De leandrud în forumul Adsense