Salut!
Ma gandesc sa vand un site. Ma intereseaza care este procedura de vanzare,legala. Astept parerile voastre!
Multumesc!
O zi frumoasa!
Salut!
Ma gandesc sa vand un site. Ma intereseaza care este procedura de vanzare,legala. Astept parerile voastre!
Multumesc!
O zi frumoasa!
De catre o persoana fizica/juridica?
In romania/strainatate?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Fizica, in Romania
Bursa de domenii sau sedo, urmand ca apoi sa iti declari veniturile si sa platesti impozit and shit.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Impozit 16% si atat!? Sau e vorba si de alte impozite, sau bani la pensie, sanatate..?
Robert, bursa de domenii mi se pare o pierdere de ani buni, pana a vinde ceva...am tinut la ei 2 domenii(premium si brandate) timp 3 ani de zile(nici macar o oferta de 1 euro nu am primit) + cate domenii am urmarit sa le vad evolutia si pe acel site daca se vinde 3-5 domenii pe an, este bine....
Cel putin asta e parerea mea despre acest site si nu mi-o schimba nimeni.
On: Sedo mi se pare mai de incredere sau incearca pe olx, okazii sau alte site-uri de vanzari online.
Alex, din ce nisa face parte domeniul/activitatea?
Din ce am inteles eu omul vrea sa stie care sunt pasii de urmat pentru a vinde site-ul si procedura in sine nu canalele unde il poate vinde.
Daca a mai vandut cineva si stie care sunt procedurile sa ne spuna si noua pentru ca de subiectul acesta sunt si eu interesat.
Toate cele bune!
Scriu despre Tehnologie si Gadgeturi si ofer servicii de design bannere
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)