Salut!
Ma gandesc sa vand un site. Ma intereseaza care este procedura de vanzare,legala. Astept parerile voastre!
Multumesc!
O zi frumoasa!
Versiune printabilă
Salut!
Ma gandesc sa vand un site. Ma intereseaza care este procedura de vanzare,legala. Astept parerile voastre!
Multumesc!
O zi frumoasa!
De catre o persoana fizica/juridica?
In romania/strainatate?
Fizica, in Romania
Bursa de domenii sau sedo, urmand ca apoi sa iti declari veniturile si sa platesti impozit and shit.
Impozit 16% si atat!? Sau e vorba si de alte impozite, sau bani la pensie, sanatate..?
Robert, bursa de domenii mi se pare o pierdere de ani buni, pana a vinde ceva...am tinut la ei 2 domenii(premium si brandate) timp 3 ani de zile(nici macar o oferta de 1 euro nu am primit) + cate domenii am urmarit sa le vad evolutia si pe acel site daca se vinde 3-5 domenii pe an, este bine....
Cel putin asta e parerea mea despre acest site si nu mi-o schimba nimeni.
On: Sedo mi se pare mai de incredere sau incearca pe olx, okazii sau alte site-uri de vanzari online.
Alex, din ce nisa face parte domeniul/activitatea?
Din ce am inteles eu omul vrea sa stie care sunt pasii de urmat pentru a vinde site-ul si procedura in sine nu canalele unde il poate vinde.
Daca a mai vandut cineva si stie care sunt procedurile sa ne spuna si noua pentru ca de subiectul acesta sunt si eu interesat.
Toate cele bune!