17th March 2015, 23:23
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
mastero
P.S. A venit cineva personal la usa la mine sa vorbeasca in legatura cu asta.
Eu as fi sunat la 122, DNA, politie etc.
Ce sa caute la tine la usa?
citez din whois: Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, datele cu caracter personal ale persoanelor fizice nu se publică.
eu zic intai sa faci plangere alora care au dat datele, apoi sa negociezi ce vrei.
Trust, but verify.
18th March 2015, 00:30
Vezi tu, fa in asa fel incat sa nu fie mai ieftin sa schimbe numele partidului... 
Profita de ocazia asta! Prima oara foloseste versiunea lui TOM si daca refuza (ceea ce e de asteptat) intreaba cat ar fi dispusi sa ofere. Indiferent cat ar zice exprima-ti dezamagirea si cere-le un timp de gandire. Cere-le apoi dublu fata de cat au oferit si bate palma la +50% fata de prima oferta.
Domeniul valoreaza fix cat sunt ei dispusi sa ofere. Dar tu nu ai cum sa stii cat, asa ca mergi la noroc sau incearca o strategie de genul celei de mai sus, nu neaparat asta. Fara rusine, e vorba de banii lor si domeniul TAU! Ei te-au cautat, nu tu te-ai dus la ei...
Si chiar, i-ai intrebat cum au dat de tine? Sau poate ai domeniul inregistrat pe firma?
18th March 2015, 01:08

Fa totusi o plangere la aia de se ocupa de datele personale. Mi se pare ceva extrem de grav sa-ti bata cineva la usa, cineva care n-ar avea de unde sa stie unde stai.
E o incalcare grava a drepturilor tale.
Doar daca nu cumva... ai pus tu informatia public.
Ultima modificare făcută de Dan; 18th March 2015 la 01:13.
Trust, but verify.