Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: Cat sa cer pe un domeniu tentant de 3 litere?

Floki este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    15th March 2015
    Vârstă
    57
    Posturi
    301
    Putere Rep
    23

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de mastero Vezi Post
    ... atunci ma gandeam ca ar merge manusa pentru un partid din romania...
    Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Fa totusi o plangere la aia de se ocupa de datele personale.
    Partidul il faci pe baza unei doctrine si/sau a unor interese, nu plecand de la un nume de domeniu. Banuiesc ca nu aveai de gand sa faci tu partidul, ci mai degraba te-ai gandit de la inceput la vanzarea domeniului; cu alte cuvinte aveai tot interesul sa poti fi contactat. Ar fi culmea sa faci plangere ca au facut-o.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Floki Vezi Post
    Partidul il faci pe baza unei doctrine si/sau a unor interese, nu plecand de la un nume de domeniu. Banuiesc ca nu aveai de gand sa faci tu partidul, ci mai degraba te-ai gandit de la inceput la vanzarea domeniului; cu alte cuvinte aveai tot interesul sa poti fi contactat. Ar fi culmea sa faci plangere ca au facut-o.
    Iar tu cum ai decis asta?

PND? inseamna automat partid? De la ce, de la P? Daca avea plm.ro era tot pentru vanzare(un nou partid)?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

mastero este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th March 2015
    Vârstă
    43
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post

PND? inseamna automat partid? De la ce, de la P? Daca avea plm.ro era tot pentru vanzare(un nou partid)?
    O sa razi dar in primii mei ani de studentie eram mai putin realist.. Chiar ma gandeam ca undeva in viitor o sa imi fac eu un partid cu acelasi nume (asta nu e inventie )
    Dupa o vreme mi-am dat seama la ce tampenii visam si de atunci l-am tinut asa pur si simplu. Partide nu se infiinteaza asa des, e doar o intamplare..

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de mastero Vezi Post
    ... e doar o intamplare..
    Asta am zis si eu, dar Floki se pare ca e mama Omida, el/ea citeste ganduri.

Anyway, pt faptul ca au venit la usa, pretul este de 100k euro.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Floki este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    15th March 2015
    Vârstă
    57
    Posturi
    301
    Putere Rep
    23

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post

Eu nu am decis nimic. Citeste ce a spus omul in primul post!... si da-ti si 2 palme pentru negativ!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Forteaza i sa ti faca ei o oferta, functie de suma oferita te orientezi. Tine cont de ce ti au zis si colegii mai sus, este usor sa aleaga alt url
    Imi aminteste de un lant renumit de fastfood, cand a sosit in ro, proprietarul domeniului cred ca a salivat enorm iar suma ceruta era una abstracta, ceilalti nu si au batut capul nici o secunda si au ales o balarie de domeniu gen brandro.com

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    36
    Posturi
    506
    Putere Rep
    31

Implicit

Salut

Ia in considerare ca domeniile .ro nu se vand, ele inca se cedeaza cu titlu gratuit. Cum vor justifica cei de la partid banii dati pe domeniu?

Te-as sfatui sa le faci contract de vanzare - cumparare pe altceva, "continut web pnd.ro, sa vinzi website-ul in sine", si sa pui ceva pe el.

Ei deja au un domeniu pndonline.ro, cel mai bine astepti o oferta, daca e sub 10.000, le ceri dublu, daca nu mai sunt interesati dupaceea, accepti prima lor oferta.
    .

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

Implicit

Dupa cum ziceau si colegii, ai putea obtine o suma frumusica daca au venit la tine la usa, au facut toate eforturile sa obtina datele personale ale posesorului domeniului, ti-ai putea pune intrebarea de ce acum, de ce nu le mai ajunge pndonline? Poate raspunsul ar fi ca incepe sa se contureze un plan de extindere a partidului, un plan mare care se pune pe roate cu cativa sponsori, iar tu ai putea sa iti rasplatesti intuitia inregistrarii in 2010.
    Pe de alta parte, tu domeniul l-ai inregistrat in 2010 exact cu scopul acesta, sa-l revinzi, fie pe o suma neasteptat de buna(daca urma sa apara oferta) de la o multinationala cu initialele respective, de la un partid, fie cuiva care vrea sa dezvolte un site pe el si iti va oferi o suma modica dar satisfacatoare.
    Oferta aparut, iar acum ar trebui sa iti fixezi un plan de abordare, desi nu mi se pare super idee, ca sa nici nu fuga de 100 de mii pe care le-o spui, dar nici sa ceri prea putin sa iti furi singur camasa din nepricepere, cred ca cel mai bine ar fi sa ii pui sa iti ofere o suma(faci pe prostu, da, dar s-ar putea sa te ajute nesperat), daca suma ii sub un plafon pe care va trebui sa ti-l fixezi tu refuzi categoric, daca ii peste cere dublu si de acolo eventual* mai negociezi.
    E bine nici sa nu te multumesti cu putin, dar nici sa fi lacom si sa ramai cu domeniul in locul a cotorva sumaX monedaY.
    Nu sunt expert in afaceri, nici in domeniul politic sau evaluare domeniilor, eu am incercat sa ma pun in situatia ta si cam asta mi-a iesit.
    Fara semnatura.

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    965
    Putere Rep
    37

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Eu zic ca sunteti optimisti cand va aruncati la 100K, 50K avand in vedere numai cum arata si ce contine site-ul lor actual...

Sa ne tii la curent de reactia lor cand vei cere 100K.

Personal, as fi multumit daca as primi 5.000 euro.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand domeniu .RO din 3 litere
    De broski în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st April 2012, 19:52
  2. domeniu 3 litere...
    De anntidot în forumul Domenii
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 10th April 2012, 14:02
  3. Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 30th January 2010, 12:54
  4. Cumpar domeniu .ro din 3 litere.