salut. Robert, nu am gasit ce mi-ai recomandat. CSS-ul il am in themes/rambo/style.css . Observ ca mai am un folder "css" in folder-ul rambo.
Chiar nu stiu ce sa mai fac ca sa elimin acel search box.
salut. Robert, nu am gasit ce mi-ai recomandat. CSS-ul il am in themes/rambo/style.css . Observ ca mai am un folder "css" in folder-ul rambo.
Chiar nu stiu ce sa mai fac ca sa elimin acel search box.
bootstrap.css , ~ linia 1675, adaugi acolo display none
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
vezi ca il ai in banner-strip.php, daca nu vrei deloc search, sterge:
<form method="get" id="searchform" action="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>">
<div class="input-append search_head pull-right">
<input type="text" name="s" id="s" placeholder="<?php esc_attr_e( "Search", 'rambo' ); ?>" />
<button type="submit" class="Search_btn" name="submit" ><?php esc_attr_e( "Go", 'rambo' ); ?></button>
</div>
</form>
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Daca tema ta este https://wordpress.org/themes/search/Rambo/ , cum banuiesc eu ca este, atunci ai in folderul temei un fisier searchform.php .
Scriu pe blog despre online, marketing si programare web.
Va multumesc. Intr-adevar era in banner-strip.php asa cum a zis Diana. Am scapat. Inca o data va multumesc pt sfaturi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)