Salut,
Am achizitionat ieri un domeniu si azi am aflat ca e penalizat de google. Exista vreo varianta sa se scoata aceasta penalizare sau nu am nici o sansa ?
Va multumesc!
Salut,
Am achizitionat ieri un domeniu si azi am aflat ca e penalizat de google. Exista vreo varianta sa se scoata aceasta penalizare sau nu am nici o sansa ?
Va multumesc!
Yonut, in primul rand, cand intri intr-o comunitate, este fumos sa te prezinti: Prezentare forumisti . Al doilea lucru important este sa citesti regulamentul comunitatii.
Revenind, cum ai aflat ca domeniul este penalizat? Ce motive ai sa crezi acest lucru? Informatiile prezentate de tine sunt mult prea sumare pentru a ne da cu parerea.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Salut. Mersi de raspuns si imi cer scuze ca am sarit peste prezentare, regulamentul fii sigur ca l-am citit....
Am gasit domeniul intr-o lista de domenii expirate si l-am cumparat si verificand pe diferite siteuri PA, DA, PR si altele am dat si peste un site care verifica daca este penalizat si apare ca ar fi penalizat.
Este vorba de buyingapple cu extensia com.
Daca ma poate ajuta cineva cu o informatie si cu scoaterea penalizarii as fi recunoscator...
Am mai luat si eu astfel de domenii, de obicei vezi ca nu se indexeaza sau mai simplu, in WMT - daca e penalizare manuala. Desi multi erau sceptici, am scris la cei de la google si s-a rezolvat. O singura data a trebuit sa le scriu de doua ori, caci desi au scos penalizarea la primul update au pus la loc. Acum e ok, au trecut 2 ani si site-urile merg super ok.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
daca domeniul este noua sau a fost drop o perioada este normal ca diferite tool-uri sa il vada ca penalizat, google nu il scoate in fata pentru ca nu are continut, chiar daca a avut candva continut, google a vazut ca site-ul vechi a disparut si urmeaza un nou site si este foarte posibil sa il fi scos din cautari.
Aceste tooluri verifica daca site-ul apare la diferite cautari, printre care brand, nume domeniu, etc si daca nu apre in top presupune ca este penalizat, in al doilea rand domeniul tau este un exact match pe care este deja concurenta si este normal sa nu apra in prima pagina chiar daca are continut si ceva link-uri de calitate si fara sa fie penalizat
Pentru a verifica ca nu este penalizat, publica pe el cateva pagini cu continut unic si dupa o perioada verifica sa vezi cum sunt indexate paginile respective, cu apar in cautari fraze din articole, etc
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Asa e. Numai in Google Webmaster Tools poti vedea daca un domeniu e penalizat sau nu. Valideaza-ti site-ul si du-te la "Search Traffic" > "Manual Actions". Fa o verificare si vezi ce spune. Daca apare vreo penalizare, vino inapoi aici si spune-ne cum se numeste. In principiu pentru fiecare penalizare trebuie sa cureti mai tot.. dar poate nu e una asa grava.
Acesta este mesajul gasit in Actiuni Manuale:
Spam absolut
Se pare că paginile acestui site utilizează tehnici spam agresive, cum ar fi generarea automată a unor texte ininteligibile, deghizarea, copierea conţinutului de pe alte site-uri web şi/sau încălcarea repetată sau flagrantă a Regulamentului Google pentru webmasteri.
Credeti ca mai exista vreo posibilitate sa reduca penalizarea ? Banuiesc ca ar trebui sa fac site-ul sa pun continut unic pe el si apoi sa cer sa imi scoata penalizarea?
Daca o sa adaugi continut unic si vei aduce linkuri de calitate spre acel domeniu, penalizarea o sa se reduca.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)