Cat credeti ca valoreaza un site cu domeniu PR4, ALexa 4.2M , SemRUSH 254K, Trafic - 1500 Unici doar din google. Pagini indexate google 14300, pagini indexate bing 18700.
Site de video funny ! Scoate aproximativ 2$ pe zi doar dintr`un POPUNDER.
Cat credeti ca valoreaza un site cu domeniu PR4, ALexa 4.2M , SemRUSH 254K, Trafic - 1500 Unici doar din google. Pagini indexate google 14300, pagini indexate bing 18700.
Site de video funny ! Scoate aproximativ 2$ pe zi doar dintr`un POPUNDER.
Undeva intre $3-500 daca are venituri constante pe ultimele 3 luni.
Pentru a putea evalua corect trebuiesc mult mai multe informatii.
Fiind o nisa mai greu monetizabila, tot in jurul valorii de 500$ cred si eu ca valoreaza.
:)
Daca calculam veniturile pe un an si tinand cont de statisticile date de tine, eu cred ca valoreaza intre 700$ si 800$.
Servicii de Promovare Online si Marketing.
In jurul sumei de 500$.
Cred ca glumiti... Eu am vandut un site cu 18k unici pe zi din Google si venituri de $10/zi cu $600. Cred ca foarte mult cat spuneti voi.
Mi se pare foarte greu sa gasesti romani dispusi sa plateasca sumele astea.
Off:
Ti se pare.. ai zis bine.Ideea e ca site-ul tau valora mult mai mult, plus ca veniturile respective erau prea mici la ce trafic avea. Nu stiu cum l-ai gestionat tu dar la respectivul trafic.. veniturile mi se par cam mici.
On:
Cat despre site-ul din acest topic cred ca valoreaza undeva la 500$ dar poate valora si mai mult daca ii urci veniturile.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)