Salut
Unde as putea sa vand domeniile care nu ma mai intereseaza, dar sunt ok? Pe forum nu ma lasa sa postez in market. Multumesc
Salut
Unde as putea sa vand domeniile care nu ma mai intereseaza, dar sunt ok? Pe forum nu ma lasa sa postez in market. Multumesc
Bursadedomenii.ro si sedo.com
Pe seopedia poti posta mai tarziu, dupa ce te ai integrat in comunitate![]()
Am incercat pe bursadedomenii dar nu se vand ,mi se pare ca toata lumea isi plaseaza oferte pt domeniile lor pentru a fi la "vedere domeniul".Sedo am intrat acum cativa ani si mi sa parut complicat plus ca am vazut doar domenii internationale. Este parerea mea personala poate ma insel. Ce trebuie sa fac ca sa ma integrez in comunitate, nu prea sunt genul de om care sa vorbesc prea mult pe forumuri dar ma pot schimbaMultumesc de raspuns .
Daca ai si domenii in limba engleza (si cu extensiile com/net/org/info in special), optiunile sunt mai multe. Flippa.com, forumuri de webmasteri/domaineri (Digitalpoint, Namepros.com, Dnforum.com, etc), Ebay (eu n-am folosit) si mai sunt. Pentru .ro, cele mentionate de Serban Cristian sunt singurele care le stiu si eu.
A incercat cineva pe tocmai.ro/okazii.ro/olx.ro?La americani stiu ca le merge pe Ebay vanzarea de domenii.
Mai poti incerca pe:
Primul site de Vanzare / Cumparare a Domeniilor si Paginilor de Internet din Romania
Bursa de domenii si site-uri web, vanzare si cumparare prin Perfect-Bid
Personal n-am vandut domenii pe websiteuri de specialitate. Daca reusesti sa le vinzi pe vreun website sa ne spui si noua experienta ta, cum a decurs vanzarea etc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)