5th January 2015, 13:44
0 out of 1 members found this post helpful.
Eu am vazut site-uri care au scazut enorm cand au modificat scriptul si tema. De fiecare data cand schimb tema (la mine wp) pierde din cautari. Isi revine ce-i drept dupa o perioada. O alta chestie e, ca daca site-ul iti facea update zilnic, sau dupa postare articol, o sa dureze ceva pana va face din nou asta. Acum la fiecare e diferit. Daca tema noua e mai buna ca cea veche schimb-o, dar daca o faci doar de frumusete mai bine las-o. Repet nu e sigur ca ce am patit eu se intampla si la tine. Bft
5th January 2015, 15:31
1 out of 1 members found this post helpful.
subscriu ce scpune florea.
si eu am patit-o.
daca merge bine, de ce sa schimbi?
desigur, poti incerca insa nu te crampona la niste culori si o tema ceva mai sexy
5th January 2015, 17:53
Gandeste-te daca merita. Eu am investit 1300 ron intr-un design si convertea cam la fel ca inainte, deci a fost o investitie proasta. Analizeaza si gandeste-te bine, daca nu vei "vinde" mai mult, las-o asa si schimba doar unele elemente.
5th January 2015, 19:28

Postat în original de
AgentSEO
Eu sincer nu inteleg cum te poate afecta schimbarea temei atata timp cat totul in afara de design ramane la fel (poate o sa ai mici probleme cu modificarea h1, h2, h3 in tema noua dupa preferintele tale), titlurile, meta description si toate cele.
Daca folosesti o tema care are functii
seo integrate, atunci da, o sa fie o mica problema dar nu cred ca este cazul.
In primul rand codul sursa va fi mult diferit, apoi viteza de incarcare, plus alte aspecte.
5th January 2015, 19:34
Eu sincer nu inteleg cum te poate afecta schimbarea temei atata timp cat totul in afara de design ramane la fel (poate o sa ai mici probleme cu modificarea h1, h2, h3 in tema noua dupa preferintele tale), titlurile, meta description si toate cele.
Daca iti dau sa mananci friptura o luna si pe urma iti dau numai orez sau supa deaia la plic... cum e?
Asa e si asta. Pana se invata cu noua tema face ce vrea el.
5th January 2015, 19:39
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
florea
Daca iti dau sa mananci friptura o luna si pe urma iti dau numai orez sau supa deaia la plic... cum e?

Asa e si asta. Pana se invata cu noua tema face ce vrea el.
Poate chiar nici nu va agrea vreodata orezul si supa la plic.