Daca pe un cpanel, am mai multe site-uri, dintre care 2 au aceeasi nisa (auto), exista vreun efect negativ pt SEO?
Daca pe un cpanel, am mai multe site-uri, dintre care 2 au aceeasi nisa (auto), exista vreun efect negativ pt SEO?
Cpanel este o interfață de administrare, nu un factor de SEO. Cpanel nu se vede în frontend.
Pentru că bănuiesc că este vorba despre un shared hosting și ai alocat un singur IP pentru toate site-urile găzduite acolo. Dacă sunt proiecte importante, cred că ar fi util să ai IP-uri diferite, de clasă C. Poți să ceri un IP separat.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Dupa cum a spus si Sorin, trebuie sa ai continut diferit. Inca un aspect la care te sfatuiesc sa fi atent: cum interlinkezi cele 2 website-uri intre ele (bine, depinde si "subiectul" targetat in fiecare website): de exemplu daca ambele sunt site-uri de "vanzari auto", si faci link exchange de linkuri in footer-ul site-ului (gen link cu anchor "Vanzari auto")... s-ar putea ca motorul de cautare sa nu aprecieze acest lucru.
Nu am zis niciunde ca pun ancora intre ele!! Oricum nu voiam sa se faca legatura intre ele sub nicio forma.
Nu are nici o legatura cu SEO. Chiar daca le vrei sa le link-uiesti intre ele, nu vei fi penalizat, in cel mai rau caz linkul va fi devalorizat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)