Mă întreb dacă ştie cineva de unde pot cumpăra nişte imagini ieftine. Sunt excluse din discuţie site-urile profesionale de imagini, acolo imaginile sunt foarte scumpe.
Mă întreb dacă ştie cineva de unde pot cumpăra nişte imagini ieftine. Sunt excluse din discuţie site-urile profesionale de imagini, acolo imaginile sunt foarte scumpe.
Pixabay
(către Zaho) diverse, nu contează.
Ultima modificare făcută de Vladimir-Adrian; 3rd January 2015 la 22:12.
Ultima modificare făcută de Vladimir-Adrian; 3rd January 2015 la 22:15.
Aceeași întrebare am pus-o și eu pe forum acum ceva vreme. Robi09 mi-a sugerat photodune.net (mersi!). Imagini de la 1 la 5 USD, în funcție de rezoluție. Am găsit aproape tot ce am căutat. Eu de acolo cumpăr. Pixabay nu e o soluție, într-adevăr.
E din rețeaua Envato.
incearca atunci la fotolia.com , istockphoto.com sau canstockphoto.com
Fotolia are prețuri similare, deși ceva mai mari. Istockphoto și canstock nu merită decât dacă aplici pentru un monthly subscription, cu plata pe un an sau doi, în care, într-adevăr, ai parte de prețuri extrem de mici. Dacă ai nevoie de bulk, sute de imagini pe lună, atunci propunerile tale sunt f bune.
Merci, Designarti, da, e tare site-ul photodune, am aflat de el tot de aici. Dar nu am găsit în cadrul site-ului care este oferta pentru 100-200 imagini. Mă poate ajuta cineva cu această problemă?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)