26th August 2014, 09:52
1 out of 1 members found this post helpful.
Pai te poti gandi asa domeniul tau este adresa ai un ai casa. Si dai o parte din pivnita ta unei alte persoane care se apuca sa vanda droguri. Eu zi ca sunt ceva riscuri.
Din punct de vedere legal proprietarul domeniului cat si al subdomeniului esti tu. O sa fie cam greu de demonstrat ca altcineva a facut prostii pe un domeniu la care doar tu aveai acces.
Tehnic se poate (contract in care specifica clar subdomeniul si faptul ca toata responsabilitatea este a lui dar nu cred ca e cazul aici ).
Cea mai elganta solutie este sa ii faci cadou un domeniu .com cu datele lui la contact si gata.
26th August 2014, 12:56
In mod normal da. ( nu vorbim de chestii foarte ilegale - arme si droguri pentru ca acolo o sa iti verifice astia tot arborele genealogic). In general pentru activitati normale nu sunt disponibile datele celui care a cumparat domeniu (billing info) ci doar "datele proprietarului" pe care le configurezi tu. Ramificatii legale pot sa fie si pentru cel care are serverul , pentru cel care pune continut online si multe altele dar in prima faza ( intotdeauna ) cand se intampla ceva va fi contactat / responsabil cel care are datele la sectiunea "Owner".
26th August 2014, 13:29

Postat în original de
IulianC
Intrebarea e, pot avea necazuri de pe urma acestui lucru, poate face prostii care sa pice pe posesorul acelui domeniu, ( eu ) ?
In principiu nu cred ca poate sa te afecteze. Oricum poti sa vezi din cand in cand ce se intampla acolo.
Din punct de vedere al securitatii, sa ai grija sa nu ai cookies care se pot citi / rescrie de pe subdomenii pentru ca in teorie (si in practica) se pot fura cookieurile de sesiune.