Vreau sa adaug un buton PayPal, doar sunt curios daca cel care doneaza are acces la datele mele private? Adica cand doneaza ii apare adresa mea? Numele meu? Lucruri de genul asta?
Vreau sa adaug un buton PayPal, doar sunt curios daca cel care doneaza are acces la datele mele private? Adica cand doneaza ii apare adresa mea? Numele meu? Lucruri de genul asta?
Din cate stiu eu ii apare doar numele si/sau adresa de mail.
Fara nume nu se poate?
Sau doar cu ala de pe pagina: Aether ?
Sunt anonim, nu vreau datele mele private sa ajunga la terte persoane.
Paypal e un sistem transparent pentru a aevita fraudele asa ca numele tau va aparea impreuna cu mail-ul in momentul in care se efectueaza plata .
Da alte variante sa pot ramane anonim? Adica "cititorul" imi doneaza mie/proprietarului, nu fac vreo escrocherie, doar nu vreau sa imi ajunga numele real la toata lumea.
Bitcoin?
Donatie prin sms?
Si la astea apare ceva numele meu?
Treaba este 100% legala, doar ca nu vreau sa imi ajunga numele meu real la toata lumea.
Asta nu stiam, se impoziteaza? au vreun rost pentru care se doneaza? sau asa ca "justificare"?
Declaram amandoi? adica si cel care a dat? si cel care a primit?
Nu se impoziteaza, cu exceptia cazurilor in care oferi ceva in schimb de exemplu un soft, o tema, etc, dar trebuie sa intrebi mai bine la finante
Nu stiu exact procedura, dar trebuie sa ai o justificare (pentru educatia copilului, tratament medical, echipament sportiv) si se face o hartie pentru orice donatie de bani, eu am colaborat acum mult timp cu o fundatie si nu aveai cum sa incasezi bani fara o justificare,
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)