Salutare,
Am un site de lifestyle feminin care nu poate fi considerat, neaparat, un site de nisa (inafara faptului ca e pentru femei), avand o lista de categorii destul de stufoasa. De curand, ne-am gandit sa dezvoltam o categorie noua de articole, sub forma unui subdomeniu (categorie.numesite.ro) cu trimitere directa din bara de meniu. Fiindca peste 80% din trafic vine de pe google, intrebarea mea este daca, pentru SERP, ne-ar ajuta mai mult un subdomeniu decat daca am crea o simpla categorie in site. M-am documentat (e f posibil sa gresesc) si am inteles ca subdomeniul este recunoscut de google ca site independent, ceea ce ar fi bine si nu prea. Pe noi ne-ar ajuta asta, pentru ca ne-ar fi mult mai usor sa incercam sa optimizam un site pe o singura nisa. Momentan avem in site destule categorii care stau prost in SERP, tocmai pentru ca sunt foarte multe siteuri axate doar pe nisele respective.
Daca e cineva care poate da un sfat util, sau care s-a "lovit" de asta, e binevenit.
PS: Daca aleg sa creez un subdomeniu, adsense-ul trebuie sa-mi aprobe alt cont/site? sau pot folosi acelasi cont pe care-l utilizez si pentru domeniu?
Multumesc frumos!

Răspunde cu citat