Buna ziua,
Am o intrebare. Daca nu mi-a facut cineva plata si am doar numarul si numele persoanei respective, pot face ceva sa-mi recuperez banii sau totul este o pierdere de timp ?
Plata pentru niste articole trimise pe mail.
Buna ziua,
Am o intrebare. Daca nu mi-a facut cineva plata si am doar numarul si numele persoanei respective, pot face ceva sa-mi recuperez banii sau totul este o pierdere de timp ?
Plata pentru niste articole trimise pe mail.
Daca e de pe forum, spune-ne si noua numele.
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Nu, nu este de pe acest forum. Dar vroiam sa ma informez de la niste persoane mai pricepute si am abordat acest forum.
Deci se poate face ceva ?
teoretic poti face plangere la politie pentru inselaciune, daca poti demonstra ca ai facut o plata catre o persoana.
El poate demonstra ca a trimis articolele pe mail.
Doar sa existe un mail in care sa apara clar informatii de natura contractuala.
Numele celor doi, obiectul intelegerii, pret, data livrarii, conditii de plata. Si chiar si asa e destul de greu.
Teapa face parte din costuri si pana la o anumit cifra nu merita. Daca as umbla dupa toate lucrurile executate prost sau deloc as fi recuperator. Am adaugat la cost si am mers mai departe.
Unii ar zice ca nu se lasa fraieriti asa usor. Eu unul ma las pentru ca am ajuns la concluzia ca sunt si cu banii luati si cu nervii distrusi.
Deci incepe sa recuperezi si trage concluzii.
Fara documente care sa ateste faptul ca aveti o relatie contractuala nu prea poti face nimic. Inclusiv discutia de inselaciune la politie este aproape imposibil de demonstrat.
La nivel de durata a procedurii o sa imbatranesti pana se intampla ceva.
Nu. Maxim poti avertiza alti colegi. Un ieri un client mi-a trimis o oferta de la alta firma de seo: cautat, gasit aici pe forum cine e persoana (actualmente banata).
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Salut,
Din pacate nu prea ai ce sa faci daca toata actiunea s-a desfasurat in urma unei conversatii online si nu este niciun contract de prestare servicii semnat intre voi. Si cu tot cu contract / factura pentru serviciile prestate dureaza f mult pana iti recoperezi prejudiciul pe cale legala.
De acum incolo cel mai bine ii obligi sa plateasca inainte sau sa iti trimita si tie o copie de pe buletin ca sa ai peste cine sa intrii in casa daca nu respecta intelegerea.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)