Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: E bine sa postez pe WP articole in TRECUT?

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    49
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Question E bine sa postez pe WP articole in TRECUT?

Salut,
    Am cateva zeci de articole de pe un fost site inchis. (deindexate) + alte zeci de articole noi.
    Am un domeniu nou cu un nume mai bun, luat tot pe acelasi subiect.
    Pot sa fac pe noul site postarea articolelor (macar pentru o parte) pe luni din urma, sa ma duc pe app 1 an in urma? ( stiti cum vine treaba ..setez ca data , o data anterioara la articole) postez si eu cate 2 articole pe fiecare luna anterioara.
    Este problema cu google cumva? Am auzit ca cica ar urmari si data postului corelata cu data inregistrarii sitului, sa nu facem mishmasuri.

Multumesc,
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
    Salut,
    Am cateva zeci de articole de pe un fost site inchis. (deindexate) + alte zeci de articole noi.
    Am un domeniu nou cu un nume mai bun, luat tot pe acelasi subiect.
    Pot sa fac pe noul site postarea articolelor (macar pentru o parte) pe luni din urma, sa ma duc pe app 1 an in urma? ( stiti cum vine treaba ..setez ca data , o data anterioara la articole) postez si eu cate 2 articole pe fiecare luna anterioara.
    Este problema cu google cumva? Am auzit ca cica ar urmari si data postului corelata cu data inregistrarii sitului, sa nu facem mishmasuri.

Multumesc,
    Data articolului conteaza, dar daca tu ai domeniu indexat (inregistrat) azi cu articole din 2010, nu cred ca google e asa de prost.

Dar tot nu pricep, de ce sa vrei o data veche, cand te intereseaza mai degraba sa ai data "noua" = fresh.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    49
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Pai, vreau sa ridic vre-o doua trei domenii (bloguri) mai bune si sa pot oferi si eu articole la schimb. Una e sa se vada in side bar ca am postari DOAR din 2014, si alta e sa se vada ca am din 2012..Stiu ca sunt alte criterii mai importante insa am avut replici la schimb de articole cu bloguri ( modeste ) ca ""nici articole nu ai pe blog""
    Si asa am zis ca poate mere un import masiv de articole ( de care dispun) pe cateva luni bune in urma, in WP.
    Mai fac si eu la schimb linkuri contextuale decat sa ma apuc sa inscriu in directoare de articole.
    Redescopar la ~40 de ani era schimburilor de surprize si de timbre de cand eram plod.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
    Pai, vreau sa ridic vre-o doua trei domenii (bloguri) mai bune si sa pot oferi si eu articole la schimb. Una e sa se vada in side bar ca am postari DOAR din 2014, si alta e sa se vada ca am din 2012..Stiu ca sunt alte criterii mai importante insa am avut replici la schimb de articole cu bloguri ( modeste ) ca ""nici articole nu ai pe blog""
    Si asa am zis ca poate mere un import masiv de articole ( de care dispun) pe cateva luni bune in urma, in WP.
    Mai fac si eu la schimb linkuri contextuale decat sa ma apuc sa inscriu in directoare de articole.
    Redescopar la ~40 de ani era schimburilor de surprize si de timbre de cand eram plod.
    1. aia cu vechimea articolelor, pentru schimb e o prostie. Daca am site de 3 luni, inseamna ca e prost? Conteaza sa ai autoritate, nu articole din 99.
    2. pentru un astfel de blog, posteaza cu 1999, 2003 doar asa ca sa "dea bine" si sa te amuzi ulterior

eu as face o aroganta as posta cu 1870, sau 1902, etc Ia zi ma? Nu am content vechi? E ca vinul pentru google, cu cat mai vechi, cu atat mai pretios, ca doar na, suntem in era "content fresh"
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

In ideea ca poate ai uitat sau ai amanat sa postezi la data respectiva, merge si postezi 1-5 articole cu data veche. Dar daca pui mai multe, asta inseamna fie ca incerci sa pacalesti pe cineva (motorul sau un vanzator), fie ca nu te intereseaza de site si atunci nu te-ar deranja o panalizare
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Exista si varianta in care sa nu fie afisata data articolelor, se poate modifica din template
    Eu am un site la care nu este afisata data, dar din cu totul alte considerente
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Exista si varianta in care sa nu fie afisata data articolelor, se poate modifica din template
    Vede data postarii in sitemap.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Vede data postarii in sitemap.
    Si sitemap se genereaza tot pe baza un template
    Ce te opreste sa nu pui data

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Asta e pentru maestrii. Daca faci asta, trebuie sa te asiguri ca data nu apare in url, in sitemap, in calendar-widget, in rss, in comenatarii/trackbacks si cine mai stie pe unde-o mai aparea
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Asta e pentru maestrii. Daca faci asta, trebuie sa te asiguri ca data nu apare in url, in sitemap, in calendar-widget, in rss, in comenatarii/trackbacks si cine mai stie pe unde-o mai aparea
    Si cine se apuca acum sa caute pe un blog unde este ascunsa data cand vrea sa faca doar un schimb

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Postez Articole Gratuit
    De Zoly în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 7th September 2013, 01:33
  2. caut siteuri unde sa postez articole, nisa auto
    De delpi în forumul Continut web
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 2nd May 2013, 09:49
  3. Postez articole nelimitat ( citeste cerintele )
    De MaXz în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 28th September 2012, 22:01
  4. Postez gratuit articole de specialitate
    De charlieking în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th October 2010, 11:58
  5. Postez GRATUIT articole pe site cu specialitatea imobiliare
    De charlieking în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th October 2010, 15:39

Permisiuni postare