Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Bun, da am inteles cu ceva artificii de programare ..specialitatea lui haos se poate. Si asta inseamna ca o sa apara doar categoriile si art in ele si nu o sa mai apara in side si gruparea clasica dupa luni. Č ok?
Daca curat totul, poate google sa nu mai afle data postarii? Ca ar fi aiurea pentru site sa fie inregistrat in 2014 si google sa vada pe undeva prin cod posturi din 2009...
Multumesc,
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
Dar pe Google nu-l intereseaza omule data postarii. Poti sa postezi cu ce data doresti daca ai intentii bune, pe Google il intereseaza doar daca incerci sau nu sa-l pacalesti. Adica daca ai un site cu 10 articole anul asta si te apuci sa publici 100 de articole cu data de anul trecut, e clar ca incerci sa trisezi.
Pai tunci le postez pe toate in timp scurt , le organizez doar pe categorii si le scot de tot data sau afisarea tipica dupa luni.
E ok asa?
Multumesc,
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
M-am intrebat si eu treaba asta si mi-au zis mai multe persoane ca Google nu ofera sanctiuni pentru acest lucru. Acum depinde, parerile sunt impartite.
in progress...
Dupa ce mi s-a ingradit accesul la un domeniu pe care il foloseam si am republicat continutul pe un alt domeniu am preferat sa modific data tuturor articolelor in asa fel incat sa nu existe articole anterioare cumpararii domeniului.
Am optat pentru varianta asta pentru ca imi plac lucrurile clare si pentru ca nu am avut acces la vechiul domeniu sa pun redirect.
Nu stiu daca Google se uita la asta, daca ia in considerare ca poate fi continut mutat si poate webmasterul nu a mai avut acces la vechiul domeniu pentru redirect.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)