Ma tot bate gandul sa dezvolt un comparator de preturi nisat, pe .ro, insa nu stiu ce alegere sa fac in privinta scriptului. As vrea sa fie ceva asemanator celui de la compari.ro sau de la shopmania.ro, bineinteles un alt design si o alta abordare, dar ideea de baza fiind aceeasi.

Scriptul ar trebui sa indeplineasca urmatoarele criterii:

1. Sa preia singur denumirea(titlul) pagini, pretul si statusul disponibilitatii si sa le verifici frecvent. In caz de update al pretului sau al stocului, scriptul sa actualizeze automat si pe siteul meu. Nu cunosc exact procedeul prin care se extrag aceste date, indeosebi in cazul siteurilor ce nu ofera un feed.

2. Sa integreze un modul de comentarii pe fiecare pagina de produs

3. Sa aiba panou de administrare de unde se adauga fiecare produs/categorie de produse, descrierea pentru fiecare produs in parte si de unde se pot modera comentariile. Sa se poata seta meta taguri in fiecare pagina de produs si sa se poata face seo on-page, deci taguri customizabile.

4. Sa stearga automat pagina produsului in cazul in care nu mai este disponibil la niciun magazin, sau cel putin, sa scoata din lista magazinul/magazinele pe care produsul adaugat nu mai exista (pagina cu produsul nu mai exista/a fost stearsa/siteul a disparut). Asta nu ar fi atat de obligatorie intrucat pot pune un mic buton de "report".

5. Sa fie user friendly, curat si usor de folosit. Vreau un site pentru utilizatori, pentru a aduce un plus de calitate, nu ceva plin de publicitate si cu navigare greoaie.

Ma gandesc ca se poate face asa ceva din wordpress, dar in cazul acesta as avea nevoie de cineva priceput care sa stie sa aleaga si sa implementeze modulele si pluginurile corecte, sa le optimizeze pentru o incarcare si o functionalitate cat mai buna.

Momentan ma intereseaza sa stiu la ce pret se poate dezvolta acest proiect, iar in cazul in care ma hotarasc sa incep treaba voi anunta, tocmai deaceea momentan nu doresc oferte de pret, ci doar idei si pareri, oferte generale. Ca idee, pentru acest script as fi dispus sa cheltuiesc aproximativ 500 euro cu tot cu design.