Eu unul ca webmaster as merge pe ceva custom made deoarece dupa parerea mea este mai usor de modificat pe viitor. Eu as face in felul urmator:
Se adauga un produs manual, spre exemplu: Nikon D3100 Body - http://www.shopmania.ro/camere-foto-...dy-9432952#rec
Pagina acestuia sa contina pe langa caracteristicile tehnice si o scurta descriere unica a aparatului. Sa existe o lista cu magazinele unde se gaseste aparatul si pretul la fiecare. Aceste preturi trebuiesc actualizate periodic, se poate face un cron job ce se ruleaza o data pe zi spre exemplu, acesta acceseaza fiecare pagina in parte si verifica pretul curent de pe pagina respectiva.
Ideal ca pe pagina produsului sa se afiseze iesit in evidenta magazinul cu pretul cel mai redus si poate mai in colo si un magazin recomandat. Daca siteul ajunge un succes se poate face un contract cu un magazin online pentru a evidentia preturile sale drept 'Magazin recomandat' sau ceva de genul.
Comentariile sunt iarasi importante deoarece multi le urmaresc atunci and sunt nehotarati intre a cumpara unul din 2 produse. In cazul de fata, ca alternativa la acest aparat foto sigur exista ceva mult mai ieftin dar mai putin calitativ oferit de Fujifilm.
Nu iti recomand sa stergi magazinul din lista daca acesta nu mai are produsul respectiv ci sa il evidentiezi "Stoc epuizat".
Dupa cum ai spus si tu, cred ca cel mai mare accent trebuie pus pe user friendly, dar... trebuie sa existe un mix bun cu seo.
Bugetul de 500 de euro este insuficient, din neatentie eu citisem 5000 euro...

Răspunde cu citat