Cate bloguri se pot crea pe un cont BlogSpot in mod free?
Cate bloguri se pot crea pe un cont BlogSpot in mod free?
cate vrei si cate poti. nu stiu sa existe nici o limita. eu la un moment dat aveam peste 40 pe un singur cont si totul era ok
”Fără număr”câte consideri tu că poți manevra
![]()
intampin o problema in crearea unui blog nou (pana acum am cateva) imi apare un mesaj "Pagina ceruta este invalida" cu o imagine cu un robotel stricat
stiti cumva din ce cauza?
Salut, există limită, 100 pentru un cont.
Pentru problema cu roboțelul, încearcă alt browser.
ms am incercat pe mai multe calculatoare din retea pe diferite browsere, nu a mers, am resetat rooterul si a mers.
Ai maxim 100 / cont; Daca vrei sa faci ce cred eu ca vrei sa faci o sa ajungi la concluzia ca mai bine iti hostezi blogurile pe server dedicat.
Good luck!
Pentru ca linkurile să aibă efect pozitiv, trebuie să faci puțin SEO și pentru bloguri. Asta înseamnă câteva backlinks, să crești puțin PR și să ai activitate (ideal posturi zilnice, cel puțin săptămânal).
Altfel, nu văd de ce-aș face backlinks de pe bloguri cu PR 0, fără conținut relevant și fără vechime.
E nevoie de timp și atenție - dacă, de pildă, este evident că folosești blogspot pentru backlinks, foarte probabil să ai contul de blogspot suspendat pentru spam. Dacă reușești să aduci blogurile la un nivel rezonabil, e o strategie OK, mai ales că vine moca.
Da Cris, e ok ce vrei sa faci in limita a 100 de bloguri / user. Ma gandeam ca vrei sa automatizezi blogurile si pentru aia ai nevoie de un server mai puternic.
Bafta multa!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)