1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Ciprian.Olaru
, insa abonamentul costa mult si nu prea sunt magazine online in ro care sa mearga pe asa ceva;
Un magazin corect pe tecdoc, sare de 40k, iar ei nu vor sa plateasca licenta, ce sa vb de magazin
Asa ca au aparut tot felul de solutii pe genunchi, care se considera magazine, fara sa inteleaga ca un magazin nu inseamna doar sa listezi produse.
Eu am avut discutia asta cu augsburg acum 3 ani, au realizat ca nu merita investitia. Dupa magazin, vine promovarea, optimizarea conversiilor, = costuri, costuri... iar cei care vor astfel de magazine sunt cei care in 90% din cazuri au un service auto
Se cauta solutii ieftine si vedem noi dupa! Ieftine = sute de euro, hai 1000, sa zicem
-------
@lukiano, o solutie custom cu tecdoc sau o baza de date > 1mil produse + design+ seo onapge, sare de 15k daca nu mai mult. Indiferent de suma, o sa aibe probleme forever, deci nu se opreste acolo.
Eu recomand sa vezi cat costa solutia postata de tine si sa ceri un design implementat, un pic de tuning seo-onsite si testezi piata. Promovarea este scumpa, nisa necesita links, pentru ca nu sta nimeni sa faca descriere unica la categorie, make-model, sau produs. Aici vorbim doar de links.
Adaugare produs manual? Cum asa ceva?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.