Salut,
doresc sa cumpar cateva domenii, dar
Cum pot vedea daca au probleme cu google, daca au fost penalizate sau nu?
Merci.
Salut,
doresc sa cumpar cateva domenii, dar
Cum pot vedea daca au probleme cu google, daca au fost penalizate sau nu?
Merci.
Verifici pagerank-ul si de cand a fost inregistrat domeniul
Verifici cu alexa ce rank au
Verifici cu backlinkwatch.com sau opensiteexplorer.org ce backlink-uri au
Verifici cu web.archive.org ce istoric au avut
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Da nu ai vrea sa afli exact 100%? Adica sa afli si ce fisiere tinea ascunse sub acel domeniu? Un pagerank mare intr-un timp scurt inseamna o manipulare.. Orice manipulare nu e bine venita din cate stiu si eu la aspectul asta ma refeream.
Vad ca esti ironic si s-ar putea sa-ti manipulez si eu reputatia cu un minus... Ce insemna la tine timp scurt? Ultimul update de page rank a fost la distanta de 8 luni.
E cam greu sa verifici daca este penalizat daca nu are continut pe el
aca are continut verifici ce pozitii ocupa in google cautand titlurile de la articole
sau parti din titluri, parti din articole, verifici cat mai multe pagini.
Daca are PR mic si multe link-uri iar este o problema
Verifici structura link-urilor si provenienta lor
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Daca in 8 luni ai ajuns la un pagerank de minim 2 inseamna ca acel domeniu nu e sanatos si pagerank-ul sau a fost manipulat. Sa inteleg ca tu vinzi domeniile?
Pai tocmai ti-am raspuns daca vrei sa cumperi un domeniu care a fost inregistrat acum 8 luni si el deja are pagerank 2 imagineaza-ti ca acel domeniu ori este de la un brand gen adidas (si astea nu se vand) ori cineva l-a "aranjat"
Bati campii, tu crezi ca toti au proiecte de 2 lei care nu au cum sa aiba un PR mai mare?
Stiu site-uri ce au ajuns la PR 6 la primul update si nu sunt penalizati, sunt chiar foarte bine
La toate proiectele importante la care am lucrat la primul update dupa cel putin 6 luni de lucru a depasit PR 3
Am obtinut PR 4 si cu un singur link
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)