Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
Am testat si eu disavow la mai multe site-uri
Din pacate are o eficienta scazuta, la un site am recuperat 20% din traficul pierdut,
Am bagat multe domenii la disavow, o parte dintre link-uri au fost sterse si fizic a ramas doar ce am crezut eu ca este ok si nu am reusit sa recuperez complet domeniul
Cu noul algoritm google poti fi penalizat si daca ai doar 5 link-uri catre o pagina
Procesul este destul de simplu.

- faci disavow
- astepti sa le scoata
- urmatorul pengiun ar trebui sa-ti anuleze penalizarea
- rankezi unde ar trebui sa rankezi, fara toate link-uri scoase = mult mai jos fata de unde erai inainte, pentru ca ai pierdut link-urile (multe). De ex, daca erai pag 1, o sa ajungi pag 5, sau 10, sau 50, depinde de ce si cum scoti.
- incepi sa faci seo, de data asta curat si astepti

Este un proces greoi, cere multe luni de asteptare si investitie, asa ca ar trebui sa fie o lectie pentru toti cei care considera ca seo ieftin este promvoare. Primesti cat platesti, doar ca in cazul seo (cand vrei sa fie ieftin) platesti si o patesti

De acum e mai simplu, putine si bune.

@gabrielos. Ceea ce ceri tu este un serviciu care costa, asa ca e destul de greu sa-ti faca cineva lista, dar vedem, sunt destui useri noi care ar trebui sa participe activ pe forum. In cazul tau, as incepe cu alt domeniu, sigur nu ai o nisa de brand, iar cum tu faci seo pentru el, o sa tot ai probleme pe viitor, deci o sa le tot schimbi domeniile. E mult mai ieftin pentru tine sa o iei de la 0.