Ok, am aceasta unealta cumparata de aproximativ un an cu care nu prea am facut teste.
Scrapebox este un tool care poate face mult spam insa scopul meu este altul, acela de a gasi toate backlinkurile "rele" pe care le-am creat cu magic submitter si pentru care domeniul meu este penalizat. Fiind incepator SEO am crezut ca magic submitter face minuni, asadar am folosit cam tot ce era prin el (creare bloguri, articole, directoare web straine, spin article, etc - intelegeti cam ce am putut sa fac) si am pus backlink catre home page (mare prostie, stiu).
Evident ca in noiembrie domeniul a zburat si as vrea sa il aduc inapoi.
Am o lista de 12 private proxy (pentru SB) cu ajutorul carora vreau sa aflu pe unde am facut prostii deoarece "fiind inspirat" am sters de ceva vreme magic submitter cu tot cu baza de date unde se aflau toate informatiile, implicit domeniile pe unde am dat submit
Am gasit cateva tutoriale care te ajuta sa faci ceea ce vreau eu dar culmea este ca SB imi gaseste cam putine linkuri iar domeniul meu inca este disparut...
Exista in google doar categoriile din site pe pagini de la 6 in sus, deci.. e grav.
Am verificat cu ahrefs, cognitiveseo, webmaster tools, opensiteexplorer, etc. potentialele linkuri catre home dar fiecare unealta imi arata alte linkuri si ma gandeam ca poate SB poate sa imi prezinte lista cu greseli.
Stiu, era mai simplu sa cumpar un alt domeniu si sa il pun pe .com, .net, etc dar nu mai sunt disponibile din pacate eu avandu-l pe .ro
Tot ce vreau este sa creez acea lista pentru disavow
Multumesc.

Răspunde cu citat

)