Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: scrapebox in sensul bun

GabriELoS este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit scrapebox in sensul bun

Ok, am aceasta unealta cumparata de aproximativ un an cu care nu prea am facut teste.

Scrapebox este un tool care poate face mult spam insa scopul meu este altul, acela de a gasi toate backlinkurile "rele" pe care le-am creat cu magic submitter si pentru care domeniul meu este penalizat. Fiind incepator SEO am crezut ca magic submitter face minuni, asadar am folosit cam tot ce era prin el (creare bloguri, articole, directoare web straine, spin article, etc - intelegeti cam ce am putut sa fac) si am pus backlink catre home page (mare prostie, stiu).

Evident ca in noiembrie domeniul a zburat si as vrea sa il aduc inapoi.
    Am o lista de 12 private proxy (pentru SB) cu ajutorul carora vreau sa aflu pe unde am facut prostii deoarece "fiind inspirat" am sters de ceva vreme magic submitter cu tot cu baza de date unde se aflau toate informatiile, implicit domeniile pe unde am dat submit

Am gasit cateva tutoriale care te ajuta sa faci ceea ce vreau eu dar culmea este ca SB imi gaseste cam putine linkuri iar domeniul meu inca este disparut...
    Exista in google doar categoriile din site pe pagini de la 6 in sus, deci.. e grav.

Am verificat cu ahrefs, cognitiveseo, webmaster tools, opensiteexplorer, etc. potentialele linkuri catre home dar fiecare unealta imi arata alte linkuri si ma gandeam ca poate SB poate sa imi prezinte lista cu greseli.

Stiu, era mai simplu sa cumpar un alt domeniu si sa il pun pe .com, .net, etc dar nu mai sunt disponibile din pacate eu avandu-l pe .ro
    Tot ce vreau este sa creez acea lista pentru disavow

Multumesc.

Raoul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    35
    Posturi
    129
    Putere Rep
    27

Implicit

Cu scrapebox iti va cauta doar link-urile ce vor aparea in motoarele de cautare, Google, Yahoo, Bing, etc. dar niciodata nu-ti va gasi toate link-uri, indiferent de ce operatori avansati de cautare vei folosi.

Cel mai bine e sa folosesti acest tool: Link Detox - Risk Management for your Toxic Links , au o multime de studiuri de caz pe blogul lor.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Chiar l-am folosit si la fel ca in cazul de mai sus Link Detox imi gaseste linkurile dar nu pe toate.
    Am dat deja disavow la cele "rele" indicate de acest tool, insa site-ul nu isi revine.

Cand spun ca nu isi revine ma refer ca home page-ul nu exista in cautari ci doar pagini interne (si alea departe rau)

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de GabriELoS Vezi Post
    Chiar l-am folosit si la fel ca in cazul de mai sus Link Detox imi gaseste linkurile dar nu pe toate.
    Am dat deja disavow la cele "rele" indicate de acest tool, insa site-ul nu isi revine.

Cand spun ca nu isi revine ma refer ca home page-ul nu exista in cautari ci doar pagini interne (si alea departe rau)
    Am testat si eu disavow la mai multe site-uri
    Din pacate are o eficienta scazuta, la un site am recuperat 20% din traficul pierdut,
    Am bagat multe domenii la disavow, o parte dintre link-uri au fost sterse si fizic a ramas doar ce am crezut eu ca este ok si nu am reusit sa recuperez complet domeniul
    Cu noul algoritm google poti fi penalizat si daca ai doar 5 link-uri catre o pagina
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

dublu
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Din pacate are o eficienta scazuta, la un site am recuperat 20% din traficul pierdut,
    Am bagat multe domenii la disavow, o parte dintre link-uri au fost sterse si fizic a ramas doar ce am crezut eu ca este ok si nu am reusit sa recuperez complet domeniul
    Cu noul algoritm google poti fi penalizat si daca ai doar 5 link-uri catre o pagina
    Procesul este destul de simplu.

- faci disavow
    - astepti sa le scoata
    - urmatorul pengiun ar trebui sa-ti anuleze penalizarea
    - rankezi unde ar trebui sa rankezi, fara toate link-uri scoase = mult mai jos fata de unde erai inainte, pentru ca ai pierdut link-urile (multe). De ex, daca erai pag 1, o sa ajungi pag 5, sau 10, sau 50, depinde de ce si cum scoti.
    - incepi sa faci seo, de data asta curat si astepti

Este un proces greoi, cere multe luni de asteptare si investitie, asa ca ar trebui sa fie o lectie pentru toti cei care considera ca seo ieftin este promvoare. Primesti cat platesti, doar ca in cazul seo (cand vrei sa fie ieftin) platesti si o patesti

De acum e mai simplu, putine si bune.

@gabrielos. Ceea ce ceri tu este un serviciu care costa, asa ca e destul de greu sa-ti faca cineva lista, dar vedem, sunt destui useri noi care ar trebui sa participe activ pe forum. In cazul tau, as incepe cu alt domeniu, sigur nu ai o nisa de brand, iar cum tu faci seo pentru el, o sa tot ai probleme pe viitor, deci o sa le tot schimbi domeniile. E mult mai ieftin pentru tine sa o iei de la 0.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    @gabrielos. Ceea ce ceri tu este un serviciu care costa,
    Cam cat

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    E mult mai ieftin pentru tine sa o iei de la 0.
    M-am gandit si la varianta asta dar:
    1. Habar nu am cum sa mut tot continutul pe un alt domeniu. Adica, e suficient sa inarc baza de date in noul domeniu dupa ce am instalat aceeasi platforma e-commerce? N-am mai facut asta pana acum si e posibil sa o dau in bara. Mai mult, nu stiu daca e bine sa fac acest lucru din moment ce domeniul e penalizat iar eu mut acelasi text, categorii, poze, informatii pe un nou domeniu (e de bine? e de rau?)
    2. Domeniul meu era pe .ro si in afara de .com.ro sau .biz, nimic nu mai este liber. Parca nu prea imi plac aceste tld sau poate doar am impresia ca nu se potrivesc (ori e un moft ascuns in subconstient )

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Fizic am mai sters si eu din ele iar pe restul (cam toate) le-am dat disavow. Cand spun toate ma refer la domeniile gasite prin webmaster tool, ahrefs, majesticseo, cognitiveseo, link detox (sigur mai sunt pe undeva si nu stiu de ele) dar domeniul meu inca nu apare sau poate asa cum spunea Tom ar trebuie sa astept pana la urmatorul update sa vad ce se petrece.

Cert este ca lumea mai intra si asta arata graficul celor de la zopim (chatul direct pe site care iti arata cate pagini au fost vizitate si cati utilizatori unici au intrat pe domeniu)

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Cam cat
    Cam cat ai dat tu pe magazin + seo x 40

Mai devreme sau mai tarziu, cu toti intelegem, ca fiecare trebuie sa faca DOAR ce stie si sa perfectioneze in ceea ce stie.

Peste 1 an o sa platesti pentru site si pentru seo, sau renunti.

Cam cat

M-am gandit si la varianta asta dar:
    1. Habar nu am cum sa mut tot continutul pe un alt domeniu. Adica, e suficient sa inarc baza de date in noul domeniu dupa ce am instalat aceeasi platforma e-commerce? N-am mai facut asta pana acum si e posibil sa o dau in bara. Mai mult, nu stiu daca e bine sa fac acest lucru din moment ce domeniul e penalizat iar eu mut acelasi text, categorii, poze, informatii pe un nou domeniu (e de bine? e de rau?)
    2. Domeniul meu era pe .ro si in afara de .com.ro sau .biz, nimic nu mai este liber. Parca nu prea imi plac aceste tld sau poate doar am impresia ca nu se potrivesc (ori e un moft ascuns in subconstient )
    Muti site-ul cu totul, pe alt domeniu, sau trimiti domeniul (ns-uri) pe acelasi host.

O sa-ti ia 50 h sa inveti cum sa copiezi o baza de date, cam cat costa orele astea? E job de maxim 1 h pt un programator, deci stai 50h sa inveti sau cauta un programator pt platforma ta, sigur ai o balarie gen presta sau opencart.

Eu zic ca te invarti intr-un cerc vicios de cateva luni. AI invatat sa-ti faci magazin, sa-ti faci seo, banuiesc ca si un pic de social media, stii de wmt, analytics, adwords, dar mai exact nu prea stii decat putin din fiecare, iar asta inseamna timp si bani pierduti.

Poate e vremea sa pui un programator sa-ti faca magazinul si sa gasesti pe cineva sa-ti faca seo ieftin, macar acum stii ce vrei. Daca nu, la anul sigur asa o sa faci.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Fizic am mai sters si eu din ele iar pe restul (cam toate) le-am dat disavow. Cand spun toate ma refer la domeniile gasite prin webmaster tool, ahrefs, majesticseo, cognitiveseo, link detox (sigur mai sunt pe undeva si nu stiu de ele) dar domeniul meu inca nu apare sau poate asa cum spunea Tom ar trebuie sa astept pana la urmatorul update sa vad ce se petrece.
    Ai nevoie de cel putin un update de pinguin care sa vada ca a disparut link-urile, ca sunt in lista de disavow
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Scrapebox Classroom Tools
    De 100R în forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 23rd June 2012, 22:16
  2. Scrapebox la pret redus
    De 100R în forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 20th December 2011, 23:32
  3. intrebare privind sensul linkurilor interne ale site-ului
    De diasomie în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 15th October 2010, 18:24

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •