ma lamureste si pe mine cineva care e diferenta intre articole si advertoriale? sau daca exista vreo diferenta intre ele
ma lamureste si pe mine cineva care e diferenta intre articole si advertoriale? sau daca exista vreo diferenta intre ele
Chiar am cautat sa vad daca exista "advertorial" in dex. Cuvantul nu exista, dar este folosit pentru a defini orice articol cumparat, ce contine link-uri exterioare.
In sensul ca: pe site-ul tau exista "x" articole totale, dintre care "y" sunt advertoriale, ce contin link-uri catre alte site-uri si care au fost platite pentru a fi publicate la tine pe site.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Un advertorial este o struto-camila. Este de fapt o reclama camuflata sub forma unui articol informativ iar avantajele sunt mult mai mari decat o reclama clasica (banner, etc).
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Pentru a fi eficiente, advertorialele contin un minim de cuvinte (de obicei 300) si un numar maxim de linkuri. Linkurile se pun pe anumite cuvinte cheie, care apar in cautarile Google.
Site-urile care vor sa urce in Google, sa apara adica pe prima pagina, cumpara astfel de advertoriale, pentru ca Google pune pe primele locuri site-urile catre care exista multe link-uri.
Frapant cum nu este mentionat nicaieri in definitie ca folosirea advertorialelor pentru a creste in cautari este impotriva principiilor Google si poate duce la penalizari atat a site-ului care cumpara, cat si a celui care vinde.
multumesc mult pentru raspunsuri
Salut,
Un advertorial in lumea SEO inseamna un articol despre un anumit produs/serviciu/. Cum zicea Mika mai sus, un advertorial ar trebui sa aiba minim 300 de cuvinte
Un articol il poti face despre orice![]()
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Dar sa pui categorie advertorial, esti jalnic..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)