Postat în original de
GicaHagi
Chiar ieri ma uitam la hostari prin EU si am dat de hetzner. Parerile sunt impartite, nu sunt chiar asa profi.
JohnMu spune asta:
"Yes, we do try to find context from these two factors (I think this article is being updated to be a bit more clear though :-)) -- however, if your site has a geographic
TLD/ccTLD (like .co.nz) then we will not use the location of the server as well. Doing that would be a bit confusing, we can't really "average" between New Zealand and the USA... At any rate, if you are using a ccTLD like .co.nz you really don't have to worry about where you're hosting your website, the ccTLD is generally a much stronger signal than the server's location could ever be.
Cheers
John"
Nu stiu de ce am impresia ca vorbim vorbe si practica ne omoara.
Server Type:ApacheIP Address:88.198.26.187
Server:whois.nic.usASN:Germany AS24940 HETZNER-AS Hetzner Online AG (registered Jun 03, 2002)
IP Location:Germany - Bayern - Nuremberg - Hetzner Online Ag
Asa arata pentru "jocurile.us", domeniu care rankeaza de ani de zile, fara probleme pe majoritatea cautarilor "related" in romania.
.us (banuiesc ca se refera la USA, similar cu "co.nz"), server (ip) in Germania, pozitii de top si trafic in ROMANIA.

Postat în original de
Alex Dumitru
Eu cred ca are influenta IP-ul. Am citit de curand undeva (nu mai stiu unde) ca Google se bazeaza pe IP si pe continutul paginilor pentru a-si da seama cui ii este adresat. Cred ca de asta reusesc sa rankez cu ccTLD-uri.
Pentru un site targetat pe Europa, iti recomand
Hetzner Online AG
Rankezi pentru ca ai link-uri si content in limbra respectiva, nu pentru ip.
Vrei sa-ti dau site-uri cu hosting in us, care rankeaza bine merci in RO?
Logic nu gandim? Cum sa tin cont de cat de aproape este ip-ul de user in serp?
))))

Postat în original de
aliens
Compara primul si ultimul query pe un incognito pe Firefox.
In cazul ultimului query, nu exista nici un domeniu .ro pe primele 5 pagini (cat am stat sa ma uit).
https://www.google.com/#gl=us&hl=ro&q=nexus+5 (Google COM + geolocation in US)
Tu cauti content in engleza in america (US) si te miri ca nu gasesti site-uri romanesti? E la misto, sau?
Cu carnati ai incercat? https://www.google.com/search?gl=us&hl=ro&q=carnati
Ultima modificare făcută de Tom; 17th December 2013 la 22:53.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.