Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Comentarii cu Disqus

ValentinMilea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th June 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    42
    Posturi
    68
    Putere Rep
    24

Implicit Comentarii cu Disqus

Va salut,
    Ati folosit vreodata Disqus pentru comentarii pe site?

Citisem candva ca acestea sunt indexate de Google dar cand fac o cautare dupa cateva cuvinte dintr-un comentariu, pagina pe care a fost postat nu apare in rezultate, semn ca totusi Google nu le-a vazut.

P.S.: comentariu a fost adaugat cu 5 luni in urma deci nu se pune problema sa nu fie inca indexat.

-Valentin

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    40

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

I'm not a complete idiot, some parts are missing...

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    24

Implicit

Am folosit si nu am fost multumit de el. Recomand sa folositi Disqus decat daca aveti un blog cu foarte multi cititori deoarece nu e asa prietenos cu internautii, dupa parerea mea, la fel cum sunt sistemele simple cu Nume,Email,Site.

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de petronelCL Vezi Post
    Am folosit si nu am fost multumit de el. Recomand sa folositi Disqus decat daca aveti un blog cu foarte multi cititori deoarece nu e asa prietenos cu internautii, dupa parerea mea, la fel cum sunt sistemele simple cu Nume,Email,Site.
    Nu cred in concidente si in general internautii care frecventeaza aces forum sunt suspiciosi nativ.
    In goana dupa posturi o sa cazi si o sa faci buba.
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de petronelCL Vezi Post
    Disqus ce-ti cere in afara de email, nume si eventual parola (daca nu comentezi anonim)? Sau e mai usor de scris site decat parola?
    Retired

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    93

Implicit

Comentariile sunt indexate. Trebuie doar setat in admin ca acestea sa se sincronizeze cu baza de date a blogului. Cred ca 80% din site-uri au comentariile cu disqus indexate.

Mai multe detalii aici:

http://www.seroundtable.com/disqus-seo-14093.html

http://help.disqus.com/customer/port...ynchronization
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th June 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    42
    Posturi
    68
    Putere Rep
    24

Implicit

Site-ul meu foloseste deja Disqus, fiind o platforma construita de la zero de mine, nu am avut prea multe optiuni.

Oricum, mie mi se pare foarte faina interfata si usor de folosit pentru oricine. Dar, ori am citit un articol prost informat ori nu am inteles eu bine. Credeam ca comentariile adaugate cu Disqus sunt indexate de google si sunt atribuite paginii pe care au fost adaugate. Stiu, acum ca o zic a doua oara nu pare plauzibil dar, asa cum ziceam, la momentul respectiv nu aveam alte optiuni, mi-a salvat multa munca.

Am mai cautat acum informatii si am aflat ca se poate face ca aceste comentarii sa fie indexate de google dar trebuie niste cod scris, a se vedea acest articol: Making Disqus Comments Search Engine Friendly
    Ideea e ca trebuie luat de la Disqus printr-un API si inserate ori intr-un div pe care il ascunzi din JS ori intr-un tag <noscript>.

@Zimbru: multumesc pentru link, nu e tocmai ce voiam eu sa stiu dar oricum e interesant. Probabil din acest motiv (backlink-urile lasate in comentarii Disqus nu sunt indexate de Google) nici nu se face prea mult spam.

L.E.: @Nichita,am postat in acelasi timp. Eu ma referean la site-ul principal, am si un blog WordPress care foloseste tot Disqus dar nu primeste cine stie ce trafic si nici nu mi-am pus problema. Dar e foarte buna si observatia ta, iti multumesc.

Spor,
    -Valentin

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    93

Implicit

Asta e ceea ce cauti: Syncing with WordPress | DISQUS
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de ValentinMilea Vezi Post
    Site-ul meu foloseste deja Disqus, fiind o platforma construita de la zero de mine, nu am avut prea multe optiuni.

Oricum, mie mi se pare foarte faina interfata si usor de folosit pentru oricine. Dar, ori am citit un articol prost informat ori nu am inteles eu bine. Credeam ca comentariile adaugate cu Disqus sunt indexate de google si sunt atribuite paginii pe care au fost adaugate. Stiu, acum ca o zic a doua oara nu pare plauzibil dar, asa cum ziceam, la momentul respectiv nu aveam alte optiuni, mi-a salvat multa munca.

Am mai cautat acum informatii si am aflat ca se poate face ca aceste comentarii sa fie indexate de google dar trebuie niste cod scris, a se vedea acest articol: Making Disqus Comments Search Engine Friendly
    Ideea e ca trebuie luat de la Disqus printr-un API si inserate ori intr-un div pe care il ascunzi din JS ori intr-un tag <noscript>.

@Zimbru: multumesc pentru link, nu e tocmai ce voiam eu sa stiu dar oricum e interesant. Probabil din acest motiv (backlink-urile lasate in comentarii Disqus nu sunt indexate de Google) nici nu se face prea mult spam.

L.E.: @Nichita,am postat in acelasi timp. Eu ma referean la site-ul principal, am si un blog WordPress care foloseste tot Disqus dar nu primeste cine stie ce trafic si nici nu mi-am pus problema. Dar e foarte buna si observatia ta, iti multumesc.

Spor,
    -Valentin
    Sunt SE friendly doar cu pluginul Wordpress, care le printeaza in HTML si astfel le poate citi Google. Poti verifica daca e ok dezactivand javascriptul si verificand daca apar comentariile.

Pentru o platforma custom trebuie sa folosesti API-ul lor, sa iei comentariile si sa le afisezi singur in HTML. De preferat ar fi sa ai propriul sistem de comments in care sa le adaugi, pentru a nu apela la serverul lor pentru fiecare incarcare de pagina.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th June 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    42
    Posturi
    68
    Putere Rep
    24

Implicit

Pentru blogul care e pe Wordpress, e clar, nu am de ce sa-mi mai bat capul.

Pentru site-ul principal care e custom le voi folosi API-ul pentru a lua comentariile de la ei dar sub nicio forma la fiecare afisare de pagina.
    De 2 -3 ori pe zi o sa aduc cu un task separat comentariile noi de la Disqus si o sa le fac cache si backup in baza de date locala. Deci aplicatia le va citi din baza de date locala nu de la Disqus. Voi folosi sistemul lor de comentarii pentru oameni dar le voi si insera in html pentru crawleri.

Pareri, opinii, comentarii, sugestii, adaugiri, imbunatatiri apropo de ideea de mai sus?

P.S.: site-ul e petbazar punct ro ca sa stie toata lumea despre ce vorbim.

Mersi,
    -Valentin

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Comentarii pe bloguri
    De Havrince Daniel în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th October 2012, 16:50
  2. Comentarii pe pagina!
    De Emanuel Tr în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 3rd June 2012, 00:33
  3. Spam in comentarii
    De dexterz în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 9