Salut,
As fi interesat sa stiu daca mai au efect directoarele romanesti, se mai merita sa inscrii / detii un director web in zilele astea ???
Salut,
As fi interesat sa stiu daca mai au efect directoarele romanesti, se mai merita sa inscrii / detii un director web in zilele astea ???
s-au tot postat de ceva vreme pe diferite topicuri pareri impartite, o pondere mai mare avand cele contra, mai ales vizavi de fermele de link-uri cu inscriere gratuita, bune fiind cele curate, in care si inscrierea este contra cost. timpul mai apropiat sau mai indepartat probabil ca ne va raspunde cu mai multe certitudini la intrebare.
De detinut nu, ca e multa munca la sters gunoaie.
De inscris: da.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
da, dar nu in masa si nu orice director. alege mai putine dar mai bune.
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Eu mi-am facut 2 directoare web unde imi promovez site-urile. Aveam nste domenii care stateau pe bara, am investit 25$ si unele rezultate chiar sunt neasteptate, la anumite cuvinte cheie apare directorul inaintea site-ului
De inscris n-as mai inscrie decat in directoare straine cu pr > 4.
Care sunt alea?
De cand cu ultimele update-uri de animalute, eu personal nu am m-ai inscris nici un site, mi-e teama de o viitoare penalizare.
Eu iti recomand inscrierea in directoare web , pentru mine intodeauna avut succes , poftim lista Lista directoarelor web româneti , daca ai nevoie de un soft de inscriere semi-automat PM me , ti-l trimit
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)