Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: trafic organic de 4000 vizitatori/luna

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de cristescu77 Vezi Post
    Si in plus pretul mi se destul de mare 300 euro+ tva/luna raportat la ceea ce se angajeaza ei.... respectiv lucruri vagi si cautari insuficiente pentru a genera comenzi suficiente ca sa face campania seo sa merite.
    La banii astia eu cred ca ei iti ofera o campanie AdWords sau ceva asemanator pe .ro. De aici si lipsa garantiei pentru cuvintele cheie care te intereseaza pe tine. Gasesc ei destule alte cuvinte cheie.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

cristescu77 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd November 2013
    Vârstă
    48
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

stiu articolul cu pricina. Tocmai de aceea am spus putin mai jos ca sunt sceptica in privinta lor.

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    In primul rand, nimeni nu-ti poate estima traficul. Daca face asta, inseamna ca ai de-a face cu amatori. Cred ca-i prima firma de seo care ofera estimari cu privire la nr de vizitatori pe care-i va avea site-ul tau dupa colaborarea cu ei...
    Poate ca firma respectiva nu se ocupa numai de SEO, ci face ceva mai mult. Care ar fi un obiectiv SEO? Sa spunem ca site-ul trebuie sa ajunga in prima pagina pe anumite cuvinte cheie. Intr-o campanie de marketing, SEO poate fi numai un capitol, iar un obiectiv de marketing ar putea fi ca site-ul sa atraga un anumit trafic si in final sa obtina un anumit numar de conversii.

Din Keyword Tool de la go0gle se poate afla cate cautari se fac pe luna pentru un anumit cuvant cheie. Din statistici si alte studii se stie cu aproximatie cate din aceste cautari revin site-ului de pe primul loc, de pe al doilea, s.a.m.d. Deci, in final, se poate face o estimare cat trafic organic poate sa vina din cautari. Problema este cat de precisa ar fi o astfel de estimare. Ma astept ca o firma serioasa si responsabila sa faca aceasta estimare folosind un scenariu cat mai pesimist. Este posibil ca multe firme de SEO sa se fereasca sa faca astfel de estimari pentru a nu gresi si pentru a nu-si asuma responsabilitatea, dar asta nu inseamna cu nu se poate face o estimare.
    Nu este nimic mai natural decat sa faci fotografii de produs in studio si apoi le pui pe site.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Da, dar orice persoana cu experienta in seo stie ca traficul nu o sa vina doar de pe keyword-urile targetate, ci de pe multe alte long tail-uri, de aia nu poti estima nici cu o eroare de 30% traficul organic, parerea mea.

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
    Poate ca firma respectiva nu se ocupa numai de SEO, ci face ceva mai mult. Care ar fi un obiectiv SEO? Sa spunem ca site-ul trebuie sa ajunga in prima pagina pe anumite cuvinte cheie. Intr-o campanie de marketing, SEO poate fi numai un capitol, iar un obiectiv de marketing ar putea fi ca site-ul sa atraga un anumit trafic si in final sa obtina un anumit numar de conversii.

Din Keyword Tool de la go0gle se poate afla cate cautari se fac pe luna pentru un anumit cuvant cheie. Din statistici si alte studii se stie cu aproximatie cate din aceste cautari revin site-ului de pe primul loc, de pe al doilea, s.a.m.d. Deci, in final, se poate face o estimare cat trafic organic poate sa vina din cautari. Problema este cat de precisa ar fi o astfel de estimare. Ma astept ca o firma serioasa si responsabila sa faca aceasta estimare folosind un scenariu cat mai pesimist. Este posibil ca multe firme de SEO sa se fereasca sa faca astfel de estimari pentru a nu gresi si pentru a nu-si asuma responsabilitatea, dar asta nu inseamna cu nu se poate face o estimare.
    Signatura lipsa

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Trafic Adwords VS Organic
    De adriant în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th October 2013, 16:01
  2. Fluctuatii trafic organic/CPC
    De Quietkiller în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th October 2011, 17:28
  3. Vand site de referate (80.000 vizitatori/luna)
    De kleampa în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th February 2011, 19:25
  4. Vand spatii publicitare 45000 vizitatori unici/luna
    De ghostdlr în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 19th February 2009, 17:06
  5. Vand spatii publicitare 80.000+ vizitatori / luna
    De Dragos Nicu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 8th February 2009, 09:26

Permisiuni postare