17th November 2013, 13:33
1 out of 1 members found this post helpful.
In principiu, nu te afecteaza cu nimic, dar daca vrei sa indepartezi orice dubiu, pune nofollow pe linkul de pe bannerul respectiv, si e ok.
17th November 2013, 13:40
1 out of 1 members found this post helpful.
Daca site-ul pe care vinzi reclama este destul de mare si cu o autoritate importanta, nu ar trebui sa te afecteze cu nimic un banner catre un site mai mic, mai ales ca bannerele sunt acceptate de google si nu afecteaza pozitionarea in SERP sau din punct de vedere PR.
17th November 2013, 13:57
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
SeoMox
Daca site-ul pe care vinzi reclama este destul de mare si cu o autoritate importanta, nu ar trebui sa te afecteze cu nimic un banner catre un site mai mic, mai ales ca bannerele sunt acceptate de google si nu afecteaza pozitionarea in
SERP sau din punct de vedere
PR.
Mon cher, da-mi voie sa iti spun ca esti intr-o eroare grava. De unde pana unde ai ajuns tu la concluzia ca un banner nu afecteaza pozitionarea in serp si pr-ul? Evident daca linkul este dofollow? Ai testat? Inclin sa cred ca nu.
Revenind la intrebarea pusa de colegul danP, raspunsul e nu, nu te va afecta din punct de vedere seo daca pui linkul nofollow. Si atentie la nisa catre care pointezi. Sa fie related.
In cazul in care vinzi un banner cu link dofollow, in cazul unui report poate fi interpretat ca vanzare de linkuri in scopul manipularii serp-ului si a pr-ului. Deci exista un oarecare risc pe care trbuie sa ti-l asumi.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
17th November 2013, 19:07
2 out of 2 members found this post helpful.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)