17th November 2013, 20:41
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
IulianC
Mie mi se pare nedreapta aceasta decizie, si aceasta inghetare a pagerankului cei vechi sunt mai favorizati in fata celor noi .
Sa luam exemplu Facebook are Pagerank 9 si poate peste cateva luni se intampla ceva si pierde mare parte din utilizatori si accesari dar isi va pastra
PR-ul.
Poate unu face un nou site de socializare si in scurt timp devine cel mai tare site dar din pacate fiind facut pe domeniu nou are
PR 0 .
Tot ma chinui sa inteleg cu ce va ajuta PR-ul ... Va tine de cald, vreti sa vindeti linkuri .... sau? Stiti foarte bine (sau ar trebui sa stiti) ca un PR mare nu va asigura automat si pozitii in serp. Asa ca ....
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
17th November 2013, 22:05
1 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
robyroy
Tot ma chinui sa inteleg cu ce va ajuta
PR-ul ... Va tine de cald, vreti sa vindeti linkuri .... sau? Stiti foarte bine (sau ar trebui sa stiti) ca un
PR mare nu va asigura automat si pozitii in
serp. Asa ca ....
Nu pot sa fiu de acord cu pozitia ta. De ani de zile PR-ul a fost o piatra de temelie pt un site, piatra de la care te uiti mai in detaliu la un site sau nu merita sa te uiti macar.
Desi cei mai multi dintre noi spun in prezent ca nu are o valoare prea mare, eu cred ca tot la PR ne uitam prima data la un site (de cele mai multe ori nu putem vedea ce trafic au). Cati dintre voi au facut "sapaturi" pt un site cu PR 0 (si nu ma refer la cele noi)? Dar la cele cu PR 4-5?
PS robyroy: toti vrem sa vindem ceva? toti avem un interes financiar in aceasta comunitate?
Serios, cred ca jignesti comunitatea cu generalizarile astea. Din care se poate intelege ca noi membrii (in special cei noi), vrem sa facem un ban usor aici.