pentru a ajunge sa ai cel putin 500 vizitatori pe zi....domeniul blogului este de psihologie/consiliere psihologica.
pentru a ajunge sa ai cel putin 500 vizitatori pe zi....domeniul blogului este de psihologie/consiliere psihologica.
Cresd ca este cam dificil sa ajungi la 500 unici pe zi pe nisa aceasta dar nu imposibil, in primul rand optimizeaza blogul foarte bine, vezi acest articol Google’s 200 Ranking Factors - s-a mai discutat despre el.
În primul rând cred că este nevoie de un blog cu foarte mult conţinut. Eu cred că aş căuta ce fel de întrebări are lumea şi aş încerca să ofer soluţii la ele, câteva exemple de titluri care cred că ţi-ar putea genera uşor, uşor trafic:
- cum să scapi de depresie
- cum se tratează schizofrenia
etc.
Eventual poţi lua la mână un portal cum e tpu.ro, găseşti acolo tot felul de întrebări pe care şi le pun oamenii. Le preiei şi scrii conţinut despre ele. Dacă lucrezi în domeniu probabil ştii chiar tu mai bine ce ar prinde la oameni şi ce nu.
După ce începe să apară conţinutul, aş încerca să închei parteneriate cu bloguri şi site-uri din aceeaşi nişă. Guest posting, schimb de linkuri, eventual poţi să scrii articole interesante şi să le înaintezi către nişte site-uri mai mari (exemplu: ele.ro, hotcity.ro, rol.ro etc). Le oferi dreptul de a îţi prelua articolul, dar la schimb îi rogi să includă şi un link către blogul tău.
Astea sunt doar două idei![]()
Foarte buna ideea cu tpu.ro ....
O alta intrebare: te poate incurca cu ceva faptul ca folosesti o tema gratuita de wordpress?
Pe termen lung e recomandat să ai un design unic, nu o temă gratuită de care poate avea oricine altcineva.
E cam neplăcut să schimbi designul blogului odată ajuns la notorietate.
Aș recomanda să-ți cumperi o temă premium sau să-ți faci o temă proprie (nu e greu).
Un sfat bun pentru toti: Prima data Google, dupa care intrebi... Sunt si pe Twitter!
Dupa ce se obisnuieste sotia cu blogul...avem in plan sa cumparam o tema sau sa refacem site-ul....
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)