Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Problema text/continut comparatoare de preturi

Alexandru Sima este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    30th April 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    62
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Amice ai 50 de produse pe site, fa o descriere alternativa diferita de cea de pe site pe care o folosesti pe toate comparatoarele si feedurile. E duplicat doar intre ei, tu ai unic.

Credeam din intraebarea ta ca stii deja solutia, de-aia ziceam de lene.
    Momentan sunt 50, dar vreau sa mai adaug 500 si devine incomod. Inafara de asta, nu este vorba doar duplicate intre ei: fiecare din ei au pe undeva si numele site-ului meu. Nu crezi ca nea gogu' poate vedea urat treaba asta?! Pentru a te face sa prinzi repede ideea, compara situatia asta cu cea in care adaugi un site in directoare web, cu acelasi text. Care este rezultatul?!

Intelegi de ce ma "agit"? Vreau sa gasesc o solutie ideala pentru o problema pe care eu o consider mare.

@puthre: Cam asta banuiesc si eu. Cred ca o sa renunt total la descriere.
    Ultima modificare făcută de Alexandru Sima; 5th November 2013 la 18:07. Motiv: ca de obicei, nu stiu sa scriu...

zuuup este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    12th October 2013
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    37
    Posturi
    96
    Putere Rep
    29

Implicit

Ca si best practice iti recomand sa nu adaugi descrieri unice in feed, poti adauga o scurta descriere de 30-50 cuvinte dar care sa fie diferita fata de ceea ce ai tu pe site.

Daca nu ai timp pentru descrieri, poti folosi titlul produsului ca si descriere in feed(titlu=descriere) dar in acest caz nu te astepta la trafic minune de la comparatoare.

floryyn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    20th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    43
    Putere Rep
    28

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Degeaba te chinui cu descrierea unica. Daca produsele tale fac matching pe comparator cu alte produse, comparatorul respectiv va alege din 10-20-30 de feed-uri o singura descriere pe care sa o importe (cea mai completa de regula). Iar sansele sa inlocuiasca descrierea existenta deja cu a ta e destul de mica, doar daca ai scris un text cu adevarat documentat si foarte atractiv pt cititori. Sau sa presupunem ca va inlocui descrierea existenta cu cea trimisa de tine, iar pagina respectiva va urca in primele pozitii in Google. Doar ca pe acea pagina nu se va gasi doar pretul tau, vor fi preturi de la zeci de magazine. Iar daca tu nu ai un pret ok, vei avea vizite din parti. In concluzie cred ca cel mai ok e sa nu adaugi descrierea in feed iar daca vrei sa ai rezultate cu comparatoarele, asigura-te ca ai o reputatie buna si un pret mic. Fa reduceri de pret ca sa fii peste concurenta la anumite produse populare, etc. Iar cand alegi comparatoarele sfatul meu e sa te orientezi doar spre cele mari gen Shopmania, Price, Compari. Cu restul e bataie de cap inutila, chiar daca iti promit click-uri gratuite. Se vor folosi de tine doar sa castige popularitate si sa urce in SERP.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema continut duplicat
    De imagini în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 24th March 2014, 20:43
  2. Caut colaborator continut text/foto/video
    De Serban Cristian în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 11th July 2013, 09:07
  3. Problema afisare continut
    De broski în forumul WordPress
    Răspunsuri: 2