Pe partea asta a "penalizarilor de site-uri" nu ma descurc si as avea nevoie de un mic ajutor in sensul ca vreau sa stiu sigur daca unul din site-urile mele sunt penalizate sau nu. Idei in afara de webmaster tools?
Pe partea asta a "penalizarilor de site-uri" nu ma descurc si as avea nevoie de un mic ajutor in sensul ca vreau sa stiu sigur daca unul din site-urile mele sunt penalizate sau nu. Idei in afara de webmaster tools?
C'est la vie!
A picat in cautari ? Daca da, cat de mult ? Ce ai facut in ultima saptama ( ma refer la link-uri , advertoriale , etc ). ? Ce vechime si autoritate are site-ul ?
La cate cautari ai picat ?
eu nu ma descurc foarte bine la seo, stiu doar ca la un moment dat ranka pt 3 pozitii urmarite de mine pe locul 13, 84 si 103 iar acum nu mai apare in primele 1000 de pagini in google, iar chestia asta se intampla de dupa update.....ultimele modificari la site s-au facut dupa update acum o saptamana, am schimbat tema si structura....
C'est la vie!
Ai schimbat structura ? Ai sters continut ? Ai modificat link-uri internet deja indexate ?
Nu am sters continut, nu am modificat linkuri, am schimbat structura si tema, atat.
C'est la vie!
Nu cred ca este o penalizare, pur si simplu o fluctuatie. Nu are legatura faptul ca ai schimbat tema cu parte de seo, numai daca ai modificat meta description, key-urile si ce mai este important prin fisierele site-ului. Daca te referi strict la partea de design, nu este nicio legatura. ( mi s-a intamplat si mie odata sa sterg din greseala descrierea, am picat foarte rau fara sa imi dau seama, apoi am verificat site-ul si am descoperit cauza).
Verifica cu atentie daca din acest punct de vedere esti ok, sa vezi ce se intampla, apoi poti sa revii aici cu un post sa aflam.
Nu cred ca este vorba de o penalizare !
Ok ms de sfat...
C'est la vie!
link?
Am aflat intre timp. E plin de junk links, cred ca a mai fost o discutie despre el. Costa prea mult sa-l repari, asa ca sfatul meu este sa cumperi alt domeniu.
Un ex scurt: Ai money keyword 32% (doar 1 keyword) din 360 root links. Ca sa ajungi la un 5% (acceptabil), ai nevoie de inca 2000 de root (2300 total)!
Tu ai 90% junk links (directoare, comments, etc), asa ca banuiesc ca realizezi cat costa sa obtii 2000 de root, quality. Daca poti, iti poti face planuri sa schimbi nisa, emag o sa fie mic copil pe langa cele 2000 quality links.
Le poti scoate, daca poti, sa ajungi la un 20-25 root, cat de cat acceptabile. Dar daca tot faci asta, nu mai bine faci un site nou?
Daca ti-ai propus inca 1 an cu afacerea asta, atunci faci disavow, indiferent ca ai sau nu penalizare. NU ai? Vine!
Daca ti-ai propus > 1 an, cumpara un domeniu nou.
off: romseo, este de la rom, sau de la seo?
Ultima modificare făcută de Tom; 21st October 2013 la 23:27.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Linkurile spammy continua sa vina ( sau cel putin acum le afiseaza ahref) plus ca vad niste linkuri .edu si .gov care dau clar un semnal de incercare de manipulare a serp-ului.
@Tom nu este vorba de acelasi site, este vorba de altul, eu nu am lucrat la site-ul in cauza din mai pana acum 2 saptamani cand am inceput o colaborare cu cineva de aici de pe forum si intamplator mi-a zis cate linkuri are site-ul aduse, fapt care m-a pus pe ganduri pentru ca mi s-au parut prea multe comparativ cu volumul de munca adus inainte de luna mai cand s-a stagnat lucrul la el. Cert e ca la mijloc e vorba de un soi de inconstienta din partea cuiva care imi vrea raul, ori concurenta ori ALTCINEVA, iar daca este vorba de acel ALTCINEVA imi pare rau ca persoane de aici de pe forum care au 10+ buline verzi decad in asemenea hal incat isi folosesc cunostintele vaste de SEO in activitati negative. Imi doresc sa fie vorba de concurenta pentru ca daca ar fi vorba ALTCINEVA nu pot decat intelege ca sufera de plictiseala cronica si lipsa totala de activitate incat a ajuns sa intreprinda activitati de acest gen. Mi-as dori sa pot afla IP-ul de unde au fost lasate comentariile si linkurile de tip spam ca sa stiu exact cine e autorul. Pana una alta acord prezumtia de nevinovatie ambelor parti![]()
C'est la vie!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)