Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 41

Subiect: Pozitionarea domeniilor .tk in serp

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu cunosc o stuatie destul de aiurea cu un .tk care s-a vrut a fi tot un experiment; dupa un timp, pe acelasi pachet de gazduire a fost pus un domeniu addon (.ro de data asta) insa in rezultate aparea doar .tk-ul atunci cand cautai .ro, desi nu aveau legatura unul cu celalalt. Am inteles ulterior ca era un dns legat de acel pachet de gazduire si nu se putea face nimic asa ca la urma a renuntat la acel hosting. Sincer nu m-as complica..

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Domeniile TK sunt tratate de Google ca orice alt domeniu, nu au nicio penalizare implicita. Rezultatele depind de ceea ce faci si cat de bine faci.
    Merge insa mai greu promovarea, domeniile tk inca nu sunt privite cu incredere.
    Eu te incurajez sa incerci...

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Deci in primul post ceri parere/ ajutor iar in ultimul post deja dai sfaturi , daca nu stiai domenile .tk au fost banate o buna perioada de timp de catre google.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Da, in primul post am cerut pareri, am cerut ajutor.
    Acum, dupa cinci luni, vorbesc din experienta si ofer, la randul meu, ajutor.
    Care e problema?

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    Deci in primul post ceri parere/ ajutor iar in ultimul post deja dai sfaturi , daca nu stiai domenile .tk au fost banate o buna perioada de timp de catre google.
    Curios.. nici nu are nevoie de postari pentru marketplace.

@mishu - iti recomand sa citesti cel putin postarea facuta de Nichita in acest topic.
    @twigg - no comment
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    25

Implicit

Am pus un wordpres pe un domeniu tk cu doua mici articole acum doua zile. Astazi am luat un paragraf din articol si am pus in google pentru a verifica daca s-a indexat si google a gasit articolul pe domeniul tk cea ce inseamna ca s-a indexat si asta fara nici un link de sustinere a siteului. Recunosc domeniul a fost inregistrat si parcat de mai mult de un an.

Sunt multe motive pentru care nu as face un site pe domeniul tk, inclusiv zvonurile ca daca reusesti sa dezvolti siteul este posibil ca cineva sa-ti fure domeniul daca alege sa-l cumpere, dar daca aceste domenii nu mai sunt banate eu le pot gasi utilitate.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Zimbru Vezi Post
    ..........
    @mishu - iti recomand sa citesti cel putin postarea facuta de Nichita in acest topic.
    .............
    Citit, ba chiar la vremea postarii!

Evolutia domeniilot TK depinde mai departe si de increderea nostra. Eu cred ca si cei mai sceptici isi vor schimba opinia cand vor incepe sa apara in SERP.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Evolutia domeniilot TK depinde mai departe si de increderea nostra. Eu cred ca si cei mai sceptici isi vor schimba opinia cand vor incepe sa apara in SERP.
    Evolutia acestei extensii va fi cu siguranta banarea permanenta deoarece sunt free si se va abuza de ea la modul cel mai flagrant. NU inteleg cum vreti voi sa faceti "afaceri pe net" free, am trecut demult de acea perioada, o afacere presupune costuri fie ea si in online. Cand spun afacere ma refer la orice activitate aducatoare de profit indiferent ca este vorba de adsense sau retele de afiliere pe produse fizice gen emag, altex sau 2parale.

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    965
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu nu am vazut pana acum domenii .tk in prima pagina si nu vorbesc de nise cu concurenta mare.

Am incercat sa accesez cateva domenii la intamplare si toate redirecteaza catre fel de fel de alte domenii dubioase, catre sondaje, etc.

Imi mentin opinia ca nu merita sa te complici. Poate daca ne-ai da si niste rezultate in urma experientei din ultimele 5 luni, ar parea mai credibil.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    Evolutia acestei extensii va fi cu siguranta banarea permanenta deoarece sunt free si se va abuza de ea la modul cel mai flagrant. NU inteleg cum vreti voi sa faceti "afaceri pe net" free, am trecut demult de acea perioada, o afacere presupune costuri fie ea si in online. Cand spun afacere ma refer la orice activitate aducatoare de profit indiferent ca este vorba de adsense sau retele de afiliere pe produse fizice gen emag, altex sau 2parale.
    Domeniile tk sunt gratuite dor pentru primele 12 luni si nu este neaparat vorba de a face afaceri free. Spre exemplu, eu am optat pentru un domeniu tk pentru am gasit liber un nume care mi-a placut foarte mult. Daca il gaseam pe ro sau com, nu ma complicam cu tk, asa este, recunosc!

Citat Postat în original de John Vezi Post
    Eu nu am vazut pana acum domenii .tk in prima pagina si nu vorbesc de nise cu concurenta mare.

Am incercat sa accesez cateva domenii la intamplare si toate redirecteaza catre fel de fel de alte domenii dubioase, catre sondaje, etc.

Imi mentin opinia ca nu merita sa te complici. Poate daca ne-ai da si niste rezultate in urma experientei din ultimele 5 luni, ar parea mai credibil.
    Poate sunt domenii parcate si nu este vorba de redirecturi dubioase. Daca acum cinci luni gaseam liber cam ce domeniu voiam, acum lucrurile s-au mai schimbat.
    Gandind si eu ca poate in primul caz nisa a fost prea usoara, am fost dispus sa incerc pe o nisa foarte aglomerata. Dar daca tot e tk, macar sa fie un nume usor de retinut, nu? Din ce m-ar fi interesat, n-am gasit nimic liber...
    Nu vreau sa fiu mai credibil, nu voi prezenta rezultatele

Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 24th August 2013, 13:53
  2. Pozitionarea in Prima Pagina
    De Pîrvan Marian în forumul SEO
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 19th March 2012, 21:00
  3. Influenteaza Adsense pozitionarea in google?
    De stefan002377 în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 27th October 2011, 23:00
  4. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 16th September 2010, 17:11
  5. despre cumpararea domeniilor
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 17th April 2009, 15:36

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •