Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Link detox

Vizualizare arbore

GabriELoS este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit Link detox

Salut din nou.
    Postez si eu in legatura cu o problema pentru ca nu inteleg absolut deloc cum functioneaza google.

Pe scurt, site-ul meu (home page) uneori apare in afisari pe pagina doi si tinde sa urce in pagina unu si apoi dispare pentru ceva timp. M-am gandit la "link detox" poate am facut ceva gresit din punct de vedere seo off-page
    Astfel am analizat competitorul de pe pozitia 1 care nu vrea sa se miste de acolo pentru foarte multe cuvinte cheie. Atasez imagini ca sa vedeti despre ce este vorba

1.jpg

Aici (prima poza) este graficul paginii mele (home page) si graficul competitorului

2.jpg

Acum hai sa vedem in cifre (la fel, prima imagine este a site-ului meu)

3.jpg

4.jpg

Ati folosit aceasta unealta? Credeti ca este bine sa "detox" site-ul meu? Va urca in acest mod?

P.S am mai observat un lucru. ahrefs arata 22k link-uri spre site-ul meu in timp ce spre pagina competitorului arata undeva la 13k. Dupa cum se vede in imagini link detox ii gaseste competitorului meu 99k iar mie 35k

Sunt complet derutat si sincer nu stiu ce sa mai fac. Nu mai inteleg absolut nimic asa ca va rog, in masura in care puteti sa ma scoateti din ceata
    Ultima modificare făcută de GabriELoS; 19th August 2013 la 14:27.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •