Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Link detox

GabriELoS este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit Link detox

Salut din nou.
    Postez si eu in legatura cu o problema pentru ca nu inteleg absolut deloc cum functioneaza google.

Pe scurt, site-ul meu (home page) uneori apare in afisari pe pagina doi si tinde sa urce in pagina unu si apoi dispare pentru ceva timp. M-am gandit la "link detox" poate am facut ceva gresit din punct de vedere seo off-page
    Astfel am analizat competitorul de pe pozitia 1 care nu vrea sa se miste de acolo pentru foarte multe cuvinte cheie. Atasez imagini ca sa vedeti despre ce este vorba

1.jpg

Aici (prima poza) este graficul paginii mele (home page) si graficul competitorului

2.jpg

Acum hai sa vedem in cifre (la fel, prima imagine este a site-ului meu)

3.jpg

4.jpg

Ati folosit aceasta unealta? Credeti ca este bine sa "detox" site-ul meu? Va urca in acest mod?

P.S am mai observat un lucru. ahrefs arata 22k link-uri spre site-ul meu in timp ce spre pagina competitorului arata undeva la 13k. Dupa cum se vede in imagini link detox ii gaseste competitorului meu 99k iar mie 35k

Sunt complet derutat si sincer nu stiu ce sa mai fac. Nu mai inteleg absolut nimic asa ca va rog, in masura in care puteti sa ma scoateti din ceata
    Ultima modificare făcută de GabriELoS; 19th August 2013 la 14:27.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Inca un grafic. Poate nu stiu eu sa interpretez toate datele insa mie imi spun aceste imagini ca e cam nasol cu primul competitor din pdv seo off page (link building)

aici e site-ul meu

eu.jpg

iar aici celalalt

competitor.jpg

dupa cum vedeti el are si "deadly risk" la mine nu apare. Pareri?

Geany este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    58
    Putere Rep
    30

Implicit

Nu cunosc tool-ul asta, poate te pot ajuta alti colegi, dar si eu cred ca mai degraba competitorul tau ar trebui sa-si faca griji, nu tu.

O sa postez mai tarziu un tool care te-ar putea ajuta in depistarea eventualelor backlinkuri slabe, daca te ingrijoreaza aspectul asta, in topicul asta (ti l-as fi spus acum, dar nu-l stiu din memorie), dar nu cred ca trebuie sa-ti faci griji doar pentru ca site-ul e mai instabil, probabil e doar Google dance. Si eu am un site care tot dispare, de nu-l mai gasesc, si apoi reapare. Dar nu-mi fac griji atata timp cat vad ca reapare.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Geany Vezi Post
    eu cred ca mai degraba competitorul tau ar trebui sa-si faca griji, nu tu.
    Nu imi fac griji pentru el, eu am facut o comparatie si nu inteleg de ce al meu site se afla la "coada" clasamentului daca are un scor mai bun din punct de vedere al backlinkurilor.

O sa postez mai tarziu un tool care te-ar putea ajuta in depistarea eventualelor backlinkuri slabe, daca te ingrijoreaza aspectul asta,
    Te rog, astept raspunsul tau. Si de ce spui "daca ma ingrijoreaza aspectul asta"? Credeam ca backlinkurile au o importanta mare cand vine vorba de pozitionare

nu cred ca trebuie sa-ti faci griji doar pentru ca site-ul e mai instabil, probabil e doar Google dance.
    Si acest dance tine de obicei o saptamana, doua?

Dar nu-mi fac griji atata timp cat vad ca reapare.
    Eu il vreau in prima pagina nu doar sa apara pe ici pe colo

Geany este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    58
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de GabriELoS Vezi Post
    Si de ce spui "daca ma ingrijoreaza aspectul asta"? Credeam ca backlinkurile au o importanta mare cand vine vorba de pozitionare
    M-am exprimat asa pentru ca nu stiu ce-ai facut tu la site, ce fel de backlinkuri ai adus. Eu la site-urile mele cam stiu ce backlinkuri am, de cand cu penalizarile Penguin sunt foarte atenta. Si da, au o importanta mare in pozitionare.

Si acest dance tine de obicei o saptamana, doua?
    Nu stiu sa-ti spun exact pentru ca nu-l verific des (nu e asa important pentru mine), dar din cate am observat sta stabil cateva zile si apoi iar dispare cateva zile...si tot asa...

Eu il vreau in prima pagina nu doar sa apara pe ici pe colo
    Succes, sper sa reusesti!

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

Implicit

De obicei eu patesc asa la anumite cuvinte cheie secundare pana se decide google ce loc merita. De exemplu, apar pe pagina 1-2 si apoi ies pentru o zi din top 300 si tot asa. Pana in prezent aproape toate s-au stabilizat si cu multe chiar am ajuns pe prima pagina pozitii 1-5. La unele a durat chiar si o luna doua. Ceea ce am facut - nimic. In perioada in care s-a intamplat acest "dans" nu am adus link-uri pe pagina respectiva. Link-uri aduc doar dupa ce se stabilizeaza. Eu vorbesc de pagini interne si nu de homepage.
    Ca idee generala: incearca sa nu te bazezi pe tool-uri care iti spun ce link e bun sau nu, ce pr vei avea daca iei nu stiu ce link si nu te concentra pe concurenta pentru ca exista foarte multi factori care influenteaza rankul si chiar daca link-urile competitorului ar trebui sa declansaze o penalizare este posibil ca el sa fii facut ceea ce trebuie si atunci cand tu pui link-uri pe care le are si el sa iti furi o penalizare. Trebuie doar sa arunci o privire la ceea ce este in curtea vecinului si sa tragi concluzii.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de barzafurioasa Vezi Post
    Trebuie doar sa arunci o privire la ceea ce este in curtea vecinului si sa tragi concluzii.
    Link detox iti arata si astfel de linkuri si ce am vazut este ca primul loc google are cateva linkuri cumparate cu PR 4,5,6.
    E drept ca are si backlink din bloguri nisate (oare asta sa il ridice asa mult impreuna cu linkurile de pr 4,5,6?)
    Pe de alta parte mai are si cateva din directoare de articole.
    In rest... cam atat am observat

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

Implicit

E drept ca are si backlink din bloguri nisate (oare asta sa il ridice asa mult impreuna cu linkurile de pr 4,5,6?)
    Nu ti se pare normal sa fie asa?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Ba da, mi se pare normal si stiu ca este un criteriu de pozitionare dar atata timp cat graficele arata ca sta mai prost ca mine (adica are niste linkuri "deadly risk"), nu inteleg de ce e de nemiscat
    Oricum, ideea este ca eu ma gandeam sa scot acele linkuri "high risk" si poate asa nu o sa mai fluctueze pozitia site-ului (ba apare, ba dispare) si poate o sa incep sa urc.
    Este ciudat pentru ca anumite pagini ale site-ului stau in prima pagina pe pozitia 2-5 (depinde de keyword) dar home-page este uneori de negasit.

Credeti ca este o idee buna sa le dau disavow? Iata ce zice la un link al competitorului (vezi imagine)

link.jpg

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

Implicit

Dupa cum am zis mai sus nu te mai lua dupa toate tool-urile. Este foarte posibil sa fie gresite datele.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •