Salut din nou.
Postez si eu in legatura cu o problema pentru ca nu inteleg absolut deloc cum functioneaza google.
Pe scurt, site-ul meu (home page) uneori apare in afisari pe pagina doi si tinde sa urce in pagina unu si apoi dispare pentru ceva timp. M-am gandit la "link detox" poate am facut ceva gresit din punct de vedere seo off-page
Astfel am analizat competitorul de pe pozitia 1 care nu vrea sa se miste de acolo pentru foarte multe cuvinte cheie. Atasez imagini ca sa vedeti despre ce este vorba
1.jpg
Aici (prima poza) este graficul paginii mele (home page) si graficul competitorului
2.jpg
Acum hai sa vedem in cifre (la fel, prima imagine este a site-ului meu)
3.jpg
4.jpg
Ati folosit aceasta unealta? Credeti ca este bine sa "detox" site-ul meu? Va urca in acest mod?
P.S am mai observat un lucru. ahrefs arata 22k link-uri spre site-ul meu in timp ce spre pagina competitorului arata undeva la 13k. Dupa cum se vede in imagini link detox ii gaseste competitorului meu 99k iar mie 35k
Sunt complet derutat si sincer nu stiu ce sa mai fac. Nu mai inteleg absolut nimic asa ca va rog, in masura in care puteti sa ma scoateti din ceata![]()

Răspunde cu citat