Dupa cum zice si titlul stie cineva un spell checker bun pentru engleza? Ma intereseaza ceva ce poate verifica articole deja existente online si sa fie gratuit.
Gasisem ceva bun, dar am pierdut adresa.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Dupa cum zice si titlul stie cineva un spell checker bun pentru engleza? Ma intereseaza ceva ce poate verifica articole deja existente online si sa fie gratuit.
Gasisem ceva bun, dar am pierdut adresa.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Jspell e bun, gratuit si iti inlocuieste si greselile gramaticale daca este cazul.
Servicii de Promovare Online si Marketing.
Ok multumesc!
Daca nu este prea tarziu, eu folosesc SpellCheck.net - Free Online Spell Checker . Destul de bun![]()
Iti recomand grammarbase.com, este cel mai bun (il folosesc de ceva timp)
Eu folosesc ca sa corectez articolele deja publicate Respelt Spell - check your website online. Fie introduci adresa url care te intereseaza, fie Feed-ul RSS. Iar daca il pui la bookmarks, poti sa vezi greselile direct de pe site. Daca vei face clic dreapta pe un cuvant vei vedea ortografia sugerata.
Mai stiam de unul cu care se putea verifica un site in intregime, nu fiecare url separat, dar nu mai dau acum de el, eventual o sa revin daca reusesc sa-l gasesc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)