Am o problema cu backlinkurile si inca nici nu is sigur daca e reala(nu prea ma pricep, de aceea va cer un sfat, in rubrica pentru incepatori);
Siteul despre care vorbesc este cel din profilul meu daca aveti rabdare sa il verificati intr-un backlink checker,
Am introdus cateva comentarii, iar de la unul dintre siteuri, toate toolurile de verificat backlinkuri pe care le stiu imi arata un numar foarte mare de linkuri spre mine
Numarul variaza foarte mult de la o unealta la alta, dar in orice caz is prea multe:
Siteul este: Povestim.info, in majestic seo 1000+ backlinkuri, in ahrefs in jur de 400 (in conditiile in care eu am adaugat maxim 10 comentarii si nu toate au fost aprobate)
Am observat ca pe orice pagina de articol intru din cauza browserului(cred) imi sunt retinute datele la comentarii,
Nelamurirea mea este: De la datele retinute in campurile de la comentarii vad toolurile astea atatea backlinkuri, chiar exista pe undeva linkurile astea in siteul respectiv daca le vad toolurile? google le considera si el backlinkuri? sau este spam din siteul respectiv? Exista ceva solutii sa rezolv problema(in cazul in care backlinkurile is reale) inafara de dezactivarea backlinkurilor de la acel domeniu din WMT?
Sper ca am descris bine problema si va multumesc anticipat celor ca va faceti umpic de timp sa imi raspundeti.

Răspunde cu citat