Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Problema backlinkuri numeroase

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

Unhappy Problema backlinkuri numeroase

Am o problema cu backlinkurile si inca nici nu is sigur daca e reala(nu prea ma pricep, de aceea va cer un sfat, in rubrica pentru incepatori);
    Siteul despre care vorbesc este cel din profilul meu daca aveti rabdare sa il verificati intr-un backlink checker,
    Am introdus cateva comentarii, iar de la unul dintre siteuri, toate toolurile de verificat backlinkuri pe care le stiu imi arata un numar foarte mare de linkuri spre mine
    Numarul variaza foarte mult de la o unealta la alta, dar in orice caz is prea multe:
    Siteul este: Povestim.info, in majestic seo 1000+ backlinkuri, in ahrefs in jur de 400 (in conditiile in care eu am adaugat maxim 10 comentarii si nu toate au fost aprobate)
    Am observat ca pe orice pagina de articol intru din cauza browserului(cred) imi sunt retinute datele la comentarii,
    Nelamurirea mea este: De la datele retinute in campurile de la comentarii vad toolurile astea atatea backlinkuri, chiar exista pe undeva linkurile astea in siteul respectiv daca le vad toolurile? google le considera si el backlinkuri? sau este spam din siteul respectiv? Exista ceva solutii sa rezolv problema(in cazul in care backlinkurile is reale) inafara de dezactivarea backlinkurilor de la acel domeniu din WMT?

Sper ca am descris bine problema si va multumesc anticipat celor ca va faceti umpic de timp sa imi raspundeti.

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit

Nu, datele reținute pentru comentarii ține strict de browser și nu sunt văzute de tool-uri sau google. Google vede backlinkurile, nu și ce reține browserul. Dacă vrei neapărat să scapi de asta, șterge cookies. În funcție de browserul folosit, găsești pe net cum să le ștergi !
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Avatarul lui Valentin Drăgănescu
    Valentin Drăgănescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    3rd April 2011
    Posturi
    152
    Putere Rep
    30

Implicit

Unele dintre site-uri au widgeturi care afiseaza cele mai recente comentarii. Cand tu ai postat un comentariu pe un astfel de site, automat link-ul tau a aparut pe toate paginile site-ului. Cel mai probabil de aici ai un numar mare de backlink-uri. Sper sa nu gresesc.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de phunkS Vezi Post
    Unele dintre site-uri au widgeturi care afiseaza cele mai recente comentarii. Cand tu ai postat un comentariu pe un astfel de site, automat link-ul tau a aparut pe toate paginile site-ului. Cel mai probabil de aici ai un numar mare de backlink-uri. Sper sa nu gresesc.
    Tind sa cred ca este cum spui tu, cum as putea oare sa rezolv problema?
    De ce ar avea cineva widgeturi de genu daca provoaca atatea linkuri spre alte siteuri?

Avatarul lui Valentin Drăgănescu
    Valentin Drăgănescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    3rd April 2011
    Posturi
    152
    Putere Rep
    30

Implicit

Din ce am observat, link-urile or sa dispara de la sine, pentru ca acel blog va primi comentarii noi. Ca dispara si din ahrefs/ majestic seo/ seomoz trebuie sa treaca o perioada mai mare de timp. Cel mai bine ar fi sa nu te ingrijorezi si lasi timpul sa treaca.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

Implicit

Ok, o sa astept sper sa functioneze, revin si anunt cand si daca s-a remediat de la sine.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar backlinkuri
    De flavius în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 3rd August 2012, 12:47
  2. Sursă backlinkuri
    De N.Paul în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 2nd August 2012, 11:10
  3. Backlinkuri problema?!
    De kalu în forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 5th July 2011, 09:01
  4. BackLinkuri de pe Wikipedia?
    De Florin Traian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 27th February 2011, 14:16

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •