Ce parare aveti despre backlinkurile care vin de pe Wikipedia? Aveti..? Au vreun efect?
Ce parare aveti despre backlinkurile care vin de pe Wikipedia? Aveti..? Au vreun efect?
Evident ca te pot ajuta, Wikipedia rancheaza bine pentru o gramada de keywords. Nu sunt prea usor de obtinut (si mentinut) totusi.
Link-urile de pe wikipedia sunt no-follow.
Efectul poate fi simtit in trafic
Am incercat si eu cu link-uri de pe wikipedia, m-am gandit ca puterea de autoritate a site-ului poate va fi luata in calcul chiar daca link-urile sunt cu nofollow dar nu am vazut nici un efect. Se pare ca Mr. G ia in serios atributul nofollow.
Eu am beneficiat de link-urile pe wikipedia. Atunci cand am scris despre subiecte care au starnit controverse, chiar fara sa le introduc eu, am primit link de pe wikipedia, fiind declarat o sursa de informare.
De ajutat, nu m-a ajutat prea mult (cred), decat in materie de trafic, intrucat mai primeam macar vreo 40-50 unici pe zi veniti doar din wikipedia.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
si cu nofollow tot o sa iti vada link-ul bine am de la n site-uri link-uri nofollow si in google daca scriu link:site.ro il vad
Da, sunt de acord cu Play fun. Daca site-ul este bun si mai ales daca esti citat ca sursa de informare, chiar daca este nofollow , te ajuta
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)