Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 24

Subiect: Cat rau pot sa ne faca link-urile interne?

pettru este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th July 2013
    Locaţie
    Slobozia
    Vârstă
    46
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit Cat rau pot sa ne faca link-urile interne?

Matt Cutts (seful departamentului de cautare spam-ului la Google) a raspuns despre acest lucru intr-un video, cu ceva timp in urma, unde el a spus:

" De obicei, link-urile interne, din site-uri nu va provoca nici un fel de probleme. Acum, motivul pentru care am spus "de obicei nu", mai degraba decat un "nu" hotarat, este doar pentru ca de indata ce am spus-o tare "nu", va fi cineva care va avea cinci mii de link-uri... toate pe o pagina si cu exact acelasi text ancora. Dar, daca aveti un site obisnuit, stii ... un site catalog sau orice .... vinzi pesmet... ai un model normal acolo ... asta e doar modul in care oamenii isi gaseasc drumul catre site si astfel si navigheaza, ar trebui sa fie in regula."

Eu cred ca, corect ar fi asa cum a spus Matt Cutts. Depinde de cat de agresivi suntem in folosirea link-urilor interne. Daca este un lucru firesc, corect si necesar pentru navigare, fara a fii umplute de cuvinte cheie dincolo de imaginatia noastra, atunci sigur este bine. Dar daca este cumva agresiva, atunci cred ca vom avea o problema.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de pettru Vezi Post
    Matt Cutts (seful departamentului de cautare spam-ului la Google) a raspuns despre acest lucru intr-un video, cu ceva timp in urma, unde el a spus:

" De obicei, link-urile interne, din site-uri nu va provoca nici un fel de probleme. Acum, motivul pentru care am spus "de obicei nu", mai degraba decat un "nu" hotarat, este doar pentru ca de indata ce am spus-o tare "nu", va fi cineva care va avea cinci mii de link-uri... toate pe o pagina si cu exact acelasi text ancora. Dar, daca aveti un site obisnuit, stii ... un site catalog sau orice .... vinzi pesmet... ai un model normal acolo ... asta e doar modul in care oamenii isi gaseasc drumul catre site si astfel si navigheaza, ar trebui sa fie in regula."
    Nu are cum sa faca rau, ca exemplu este absolut normal sa ai meniuri prezente in toate paginile si care sunt link-uri site-wide catre acelasi continut
    La fel ar fi si normal sa se considere si link-urile in articol, poate daca in intteriorul articolelor ai mult link-uri interne decat text fara sa apara un flag
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th July 2013
    Locaţie
    Slobozia
    Vârstă
    46
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit

Exista pericolul sa fie considerate si spam

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

mi ar placea sa dezvolti

sorel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    20th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    83
    Putere Rep
    24

Implicit

sa stii ca daca vei aduna 30 de posturi in cateva zile...tot va trebui sa astepti 30 de zile...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th July 2013
    Locaţie
    Slobozia
    Vârstă
    46
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de sorel Vezi Post
    sa stii ca daca vei aduna 30 de posturi in cateva zile...tot va trebui sa astepti 30 de zile...
    Am inteles. Nu-i bai si-asa nu prea am ce face...ca-s in pat mai toata ziua.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Am inteles. Nu-i bai si-asa nu prea am ce face...ca-s in pat mai toata ziua.
    Tre sa fii si verde, cu patratelele alea rosii poti sa ai si 1000 de posturi, deci grabeste-te incet.
    Retired

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th July 2013
    Locaţie
    Slobozia
    Vârstă
    46
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    mi ar placea sa dezvolti
    Problema ca un anumit mod de utilizare a link-urilor interne poate fi considerat spam?
    Se pleaca de la ce a zis Matt Cutts: "...ca de indata ce am spus-o tare "nu", va fi cineva care va avea cinci mii de link-uri... toate pe o pagina si cu exact acelasi text ancora."
    Acel nu se refera la faptul ca nu ar dauna numarul link-urilor interne.
    Asa ca, plecand de la aceasta afirmatie, exista sigur un anumit numar link-uri cu acelasi text ancora care nu trebuie depasit si anumite contexte... Cum afirmatia este recenta nu am avut timp sa experimentez.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th July 2013
    Locaţie
    Slobozia
    Vârstă
    46
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Tre sa fii si verde, cu patratelele alea rosii poti sa ai si 1000 de posturi, deci grabeste-te incet.
    Multam de sfat...si eu credeam ca-i de bine cartonasele alea ...roz.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th July 2013
    Locaţie
    Slobozia
    Vârstă
    46
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu cred ca, corect ar fi asa cum a spus Matt Cutts. Depinde de cat de agresivi suntem in folosirea link-urilor interne. Daca este un lucru firesc, corect si necesar pentru navigare, fara a fii umplute de cuvinte cheie dincolo de imaginatia noastra, atunci sigur este bine. Dar daca este cumva agresiva, atunci cred ca vom avea o problema.
    Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Nu are cum sa faca rau, ca exemplu este absolut normal sa ai meniuri prezente in toate paginile si care sunt link-uri site-wide catre acelasi continut
    La fel ar fi si normal sa se considere si link-urile in articol, poate daca in intteriorul articolelor ai mult link-uri interne decat text fara sa apara un flag
    nu ma refer la link-urile de pe prima pagina catre articolele din interiorul site-urilor si care nici nu pot fi comparate in vreun fel. Ci ma refer la numarul de link-uri cu acelasi text ancora....

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Despre link-urile interne
    De Vali D în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 27th August 2012, 15:37
  2. Link-uri interne
    De imagini în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th May 2012, 09:17
  3. Link-urile interne ajuta?
    De Bogdan Calin în forumul Link Building
    Răspunsuri: 8